Senatorul Cătălin Toma: ”PSD, incapabil să dezvolte România. Ce ne facem cu planurile Ministerului Transporturilor?”

Președintele Partidului Național Liberal Vrancea, senatorul Cătălin Toma, trage un semnal de alarmă cu privire la tăierile de sume de la Dezvoltare și Transporturi, Guvernul PSD fiind responsabil pentru ținerea pe loc a proiectelor cu privire la investiții, construirea de autostrăzi, drumuri expres etc.

PSD nu dezvoltă România pentru că nici nu vrea, dar nici nu poate, în ipoteza, puțin plauzibilă, că i-ar păsa de oameni. Constatăm în aceste zile că Guvernul Tudose a tăiat 30 la sută din banii alocați Ministerului Dezvoltării și aproape 45 la sută din cei ai Ministerului Transporturilor. Ministerul Transporturilor anunța planuri mărețe în materie de drumuri, iar acum aflăm că se taie din sumele vitale necesare infrastructurii rutiere. Moldova rămâne iar la coadă…

Când reduci șansele ca România să se dezvolte și nu te preocupă situația infrastructurii rutiere, atunci e clar că nici nu vrei și nici nu ai capacitatea să pui umărul la dezvoltarea României. Din păcate, pe spatele românilor, acest Executiv va intra în istoria neagră a guvernărilor pe care țara noastră le-a avut”, a precizat Cătălin Toma.

Senatorul PNL de Vrancea are la activ 18 iniţiative legislative, 19 întrebări adresate miniștrilor, 15 luări de cuvânt în plen, fiind și autor al unei moțiuni depuse de PNL împotriva Guvernului Grindeanu. De asemenea, Cătălin Toma l-a interpelat pe premierul României și a făcut o declarație politică de la tribuna Senatului, pe tema tragediilor produse pe șoselele din țară.

În aprilie atrăgeam atenția cu privire la marile probleme pe care le au șoferii pe drumurile europene care traversează România. Din păcate, numărul accidentelor rutiere a crescut, autoritățile nu reușesc să reducă tragediile, iar PSD nu este în stare să îmbunătățească infrastructura rutieră, tăind din fondurile alocate inițial. Așa ne pasă de viețile șoferilor și ale pasagerilor?”, a mai adăugat senatorul Toma.

4 Responses to Senatorul Cătălin Toma: ”PSD, incapabil să dezvolte România. Ce ne facem cu planurile Ministerului Transporturilor?”

 1. rugby 12/09/2017 at 16:42

  Dl senator eu unul vam votat ca dv sa ne reprezentati in Senatul Romaniei eu si toti locuitori com Urechesti va rugam ajutatine sa putem esi din case drumurile sun distruse in totalitate copi nostrii se joaca pe e 85 deja sunt atitea accidente drumurile sunt numai gropi ,daca nu se poate eu fac un film si il las pe saitul Senatului sa vada tot Senatul Romaniei cum acest Oprisan are bani pentru chermeze in piata uniri si populatia rabda datorita conceptului prost pregatit ,si daca nici asa nu merge punem filmul la Uniunea Eurpeana sa vada si domnul presedinte UNCHER si Dna MERCARca o fi Tv O prisan baiat destept sa stie si el ca nici noi nu suntem prosti ca asa nu se mai poate si mai mult o sa las pe saiturile ambasadelor sa se vada adevarata fata a judetului vrancea sa nise spuna daca suntem vrinceni ori suntem stat in stat cum se cred Ungurii. astept un comentariu din partea dv domnule Senator Toma.

  Răspunde
  • Cătălin Toma 12/09/2017 at 16:59

   Mă bucur că luați atitudine. Și eu am făcut acest lucru de mai multe ori. Din păcate, în Vrancea lucrurile se mișcă mai greu. Oprișan știe de ce și știți și dvs. El trebuie să înțeleagă faptul că vrâncenii nu trebuie să fie împărțiți în buni și răi. Voi face demersuri, în continuare, pentru rezolvarea problemelor din toate comunitățile vrâncene, vă asigur! Cu respect, Cătălin Toma.

   Răspunde
 2. rugby 12/09/2017 at 19:00

  Va multumesc Dl.Senator de raspuns promt si la obiect ca cetatean al com Urechest o sa tin aproape de dv .

  V multumesc

  Cu respect RUGBY.

  Răspunde
 3. valeriu belinco 15/09/2017 at 19:50

  Fiind pensionar citesc ziarele.De ce nu luati imediat atitudine la ce se scrie in monitorul de vn.ca PNL saboteaza dezvoltarea judetului ,etc.Membri PNL de ce nu contracareaza ce se spune de partid. Masurile si initiativele luate nu sunt cunoscute in mas -media.De ce,, Proiectul de tara”nu este continuat.De ce pnl nu pregateste de acum viitorii ministri,daca ajungeti la guvernare sa nu-i scimbati ca PSD ,ca niste ciorapi ?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

STIRI LIVE