Şeful Poliţiei Transporturi Feroviare, Titel Enache, nu mai are dreptul să poarte armă. O măsură similară îl vizează şi pe Ştefan Turcu, poliţistul care-l acuză pe Enache de lovire

Ştefan Turcu

Ştefan Turcu

Ofiţerii care anchetează cazul reclamaţiei făcute de poliţistul Ştefan Turcu (foto), de la Transporturi Feroviare (TF) Focşani, cu privire la acuzaţia de lovire pe care i-o aduce şefului său, Titel Enache, au decis să dispună ca ambii poliţişti să nu mai aibă drept de port armă, până la finalizarea anchetei.

Ştefan Turcu a primit certificat de la Medicină Legală prin care s-a constatat că pentru vindecarea leziunilor pe care le are este necesară o perioadă de 1 – 2 zile. Turcu îl acuză pe Enache că i-a pus mâna în gât şi l-a lovit cu pumnul, în sediul Poliţiei TF din Gara Focşani.

IGPR a declanşat cercetarea prealabila pentru Enache şi Turcu, cercetarea declanşată iniţial de ofiţerii de la Galaţi fiind anulată. În ultimele 16 luni, Turcu a întocmit mai multe rapoarte către SRPT Galaţi şi SJPTF Vrancea, prin care a cerut superiorilor soluţionarea conflictelor pe care le avea cu Titel Enache, şeful său. Turcu nu a primit nici un răspuns cu privire la aspectele semnalate.

Titel Enache a respins acuzaţiile formulate de Ştefan Turcu. Pe de altă parte, Turcu a declanşat şi o acţiune penală, pentru ultraj ameninţare, loviri şi alte violenţe, împotriva şefului său. Urmează ca procurorul de caz să decidă în dosarul constituit.

One Response to Şeful Poliţiei Transporturi Feroviare, Titel Enache, nu mai are dreptul să poarte armă. O măsură similară îl vizează şi pe Ştefan Turcu, poliţistul care-l acuză pe Enache de lovire

  1. danb 10/08/2013 at 02:55

    Eu sunt convins ca dintre cei doi unul e nebun si nu are ce cauta in serviciul public. Inclin sa cred ca seful e dus cu sorcova dar pedepsit va fi probabil subalternul. Daca nu are dovezi solide cred ca viitorul domnului Turcu este deosebit de incert.

    Răspunde

Scrie un comentariu

STIRI LIVE