Se deschide McDonald’s la Focșani, lângă Kaufland. Celebrul bucătar Jamie Oliver a acuzat McDonald’s că folosește produse pentru câini la prepararea sandwich-urilor.

Firma care deține compania McDonald’s intenționează să deschidă un astfel de fast-food în Focșani, lângă Kaufland. Reprezentanții firmei au dat un anunț de angajare pentru funcția de „Manager Trainee – McDonald’s Focșani“.

De-a lungul anilor, McDonald’s a fost în centrul mai multor scandaluri legate de ingredientele pe care le folosește pentru o serie de produse. „Cel mai ieftin produs pentru câini le este vândut oamenilor” , a susţinut Jamie Oliver într-o emisiune TV. Ulterior, Oliver a câștigat un proces pe această temă împotriva McDonald’s.

Un site din SUA, www.dailybuzzlive.com a prezentat în 2014 o înregistrare cu un bărbat care a acceptat să fie înregistrat în timp ce susţinea că în preparatele servite clienţilor s-ar afla carne de om. Mai exact, în carnea de vită s-ar strecura şi carne umană. După lansarea unor asemenea acuzaţii, anchetatorii s-au deplasat imediat la o fabrică din Oklahoma, unde au rămas şocaţi de ceea ce au găsit: în frigidere se afla carne de om şi de cal. De asemenea, carne de om ar fi fost găsită şi în câteva camioane care livrau chiftele către McDonald’s. (Ed. O.)

Scrie un comentariu

STIRI LIVE