Se apropie Focşani Summer Blues Festival

Summer Festival Blues

Spiritul umanitar caracteristic tuturor proiectelor derulate sub sigla Rotary se împleteşte cu plăcerea de a vă invita să participaţi la un eveniment cultural unic: Focşani Summer Blues Festival. Organizat în premiera în urbea noastră, evenimentul are o dublă destinaţie – atragerea de fonduri pentru susţinerea unor proiecte culturale majore, dar şi, pe termen lung, introducerea Focşaniului în circuitul naţional al turismului cultural.

Focşani Summer Blues Festival se va desfăşura pe 7 şi 8 iulie 2015. În prima seară, la ora 20.00, vor urca pe scena Teatrului “Mr. Ghe. Pastia” doi muzicieni de referinţă, Chris Cigolea (Canada) si James Thompson (USA), alături de care vor performa Moni-K şi Răzvan Cojanu Quartet, Blue Noise şi Ionuţ Ungureanu.

În cea de-a doua seară de festival, începând cu orele 21.00, îi vom avea ca invitaţi pe mai mulţi tineri talentaţi care vor concerta la Restaurant Intim, unde intrarea este liberă. Evenimentul este organizat ca urmare a unei propuneri venite din partea Rotary Club of Guelph Canada, al cărui membru este Chris Cigolea, focşănean de origine. Focşani Summer Blues Festival se derulează în parteneriat cu Direcţia Judeteana de Cultură şi Patrimoniu Naţional Vrancea, Teatrul municipal „Maior Ghe. Pastia” şi Consiliul Local al municipiului Focşani. Vă aşteptăm să ne fiţi alături în cele două seri de Focşani Summer Blues Festival!”, a precizat Elena STOICA, preşedinte Club Rotary Varana 2014-2015.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

STIRI LIVE