Raluca Ioan: „Scrisoare către focşăneni”

Dragii mei focsaneni,

Ma numesc Raluca Ioan, sunt focsaneanca, mama si am cea mai frumoasa meserie de pe pamant. De 15 ani, de cand imi exercit profesia de medic, am ajutat la nasterea a peste 1200 de copii. Am impartasit cu fiecare parinte speranta si fericirea de a asculta batand pentru prima oara inimioara unui bebelus. Nimic nu se compara cu acest sentiment. Poate va intrebati de ce candidez?

Am doua fetite si, ca orice parinte, ma gandesc cu ingrijorare la viitorul lor. Dumneavoastra in ce fel de tara doriti sa va cresteti copiii sau nepotii? Intr-o Romanie in care nu sunt rasplatite munca, valoarea unui om sau competenta lui, ci sistemul de relatii, pile si „dosarul” de partid? Intr-o Romanie fara de lege, fara orizont, in care minciuna este ridicata la rang de adevar?

Intr-o Romanie in care copiii asteapta varsta majoratului nu pentru a merge la vot sau studii, ci pentru a-si cauta o alta tara in care sa se simta pretuiti ca oameni?

Eu nu vreau un asemenea viitor pentru fetitele mele si nici pentru cei 1200 de copii pe care i-am intampinat la sosirea lor pe lume. Imi doresc pentru tara mea, pentru orasul meu Focsani, un altfel de viitor.

Sunt Raluca Ioan si candidez pentru functia de Deputat in Colegiul 1 Focsani din partea Aliantei Romania Dreapta. Daca esti focsanean si iti pasa de copiii tai, alege calea dreapta!

Din inima, Dr. Raluca Ioan

Informatii personale
Data si locul nasterii: 06.05.1971 Focsani, Vrancea

Studii: * Liceul „Al .I. Cuza”, sectia matematica-fizica * Universitatea de Medicina si Farmacie „Gr.T.Popa” Iasi

Limbi straine: franceza – mediu, engleza – avansati

Specializari medicale: * Scoala de boli tropicale –1996 – Fac. „Aim Shams” Cairo, Egipt * medic specialist obstetrica- ginecologie * Cursuri de colposcopie, ecografie ginecologica, senologie * Supraspecializare onco-ginecologica *

Management sanitar ( Resurse umane;Financiar;Calitate)

Experienta profesionala medicala: * Medic medicina generala ADJUD * Medic rezident obstetrica-ginecologie la Spitalul Polizu Bucuresti * medic specialist obstetrica-ginecologie la Spitalul Municipal ADJUD * Medic specialist obstetrica-ginecologie la Spitalul Polizu Bucuresti * Doctorand OG din 2006 * Director Medical IOMC Bucuresti din mai 2006 – prezent

Experienta politica: * Membru PD din 1995 * Presedinte BPL FOCSANI 1996 – 2001 * Membru in BPL FOCSANI * Membru al Comisiei Nationale de Disciplina OTPD 1999 – 2002 * Presedinte BPJ OTD VRANCEA din 2001 * Secretar in BPN OTD din 2002 departamentul de Politici Sociale * Vicepresedinte BPJ Vrancea * Consilier judetean 2004 – 2007 *

Candidat Camera Deputatilor in 2004

ALTE ACTIVITATI: * „Tratamentul Incontinentei urinare de efort” Ed. Carol Davila, Bucuresti, 2006 * Articole publicate in reviste de specialitate * Fundatia „Tinerii 2000”

4 Responses to Raluca Ioan: „Scrisoare către focşăneni”

 1. danb 20/11/2012 at 01:33

  Avem cumva si un proiect concret ? Poate reuseste dansa sa explice care este legatura intre ajutatul la nasterea a peste 1200 de copii si Parlament. De ce ar trebui sa ne lipsim de serviciile domniei sale in domeniul in care afirma ca se pricepe pentru a o trimite undeva unde nu e foarte sigur ca ne poate ajuta cu ceva.

  Răspunde
 2. aztk 20/11/2012 at 08:42

  Interesanta scrisoare pentru focsaneni…cunoastem cu totii medici care au ajutat la nasterea copiilor…problema e ca seamana mai mult cu o scrisoare de intentie/prezentare pt angajare…asa cum aprecia si danb (mult mai activ in comentarii) ar fi fost mai bine sa ramaneti la ceea ce va pricepeti!

  Răspunde
 3. Maria 08/05/2017 at 12:01

  Imi poate da cnv nr dn dr Ioan l am pierdut si am foarte mare nevoie de dansa

  Răspunde

Scrie un comentariu

STIRI LIVE