PSD-iştii din Tulnici îl susţin pe Alin Olteanu pentru funcţia de primar

Alin Olteanu este favorit sa castige mandatul de primar la Tulnici

Alegerile din Tulnici ne arata ca, in unele cazuri, masinaria PSD se mai si defecteaza. Dupa ce Alin Olteanu, fost consilier social-democrat, a trecut in tabara democrat-liberala pentru a candida la alegerile locale pentru fotoliul de primar, tabara PSD Tulnici s-a reorientat in vederea sustinerii acestuia la scrutinul din 22 mai.

Desi au fost bagati in sedinta de Marian Oprisan si li s-a cerut sa il sustina pe candidatul USL, Ion Buture, alesii social-democrati locali nu au tremurat la ordinul sefului judetean si au hotarat sa mearga pe mana lui Alin Olteanu. ,,La locale nu conteaza partidul ci omul, probabil ca asta nu a inteles domnul Oprisan. Toata echipa de campanie a PSD din 2008 il sustine pe Alin pentru ca noi credem ca el este persoana potrivita pentru a-l inlocui pe Vasile Agurida si nu pe actualul vice, cum au hotarat cei din PSD de la judet. Cred ca oamenii din Tulnici ne-au ales pe noi de atatea ori si nu vrem sa ii dezamagim prin sustinerea lui Buture”, ne-a declarat unul dintre consilierii social-democrati din Tulnici.

7 Responses to PSD-iştii din Tulnici îl susţin pe Alin Olteanu pentru funcţia de primar

 1. vio 11/05/2011 at 17:33

  Eu nu inteleg cum ai ajuns tu la concluzia ( textul de sub fotografie ) ca Olteanu este favorit ? Ai facut vreun sondaj sau cum ai procedat ?

  Răspunde
 2. db 11/05/2011 at 21:31

  Daca nu ar fi fost favorit, PSD nu ar fi tras atat de mult de el sa candideze pentru USL. Buture a fost in permanenta ultima dintre rezerve. Alin Olteanu a fost cotat in toate sondajele cu peste 60% din intentia de vot.

  Răspunde
 3. nan 12/05/2011 at 10:55

  Nu cred ca mai are rost sa discutam despre anumite lucruri, din moment ce concluzia sondajelor a fost ca Alin Olteanu are peste 60 % sanse pt primaria Tulnici. Singurul lucru pe care trebuie sa-l precizez este faptul ca oamenii din comuna isi doresc o schimbare si aceasta schimbare poate veni odata cu Alin Olteanu.

  Răspunde
 4. lica 12/05/2011 at 21:45

  cred ca informatia voastra nu mai este de actualitate! ion buture a iesit la ultimele sondaje cu peste 50%! oamenii il vor pe el! el si primarul agurida au facut o echipa buna la primaria tulnici si de aceea acum consatenii isi pun toata baza in urmasul sau! si daca tot vrem sa votam omul si nu partidul, dintre cei 3 doar unul poate face ceva cu adevarat pentru comuna: ion buture!

  Răspunde
 5. lexi 12/05/2011 at 22:41

  lica, tu crezi in sf-uri? nu-i asa ca buture are 50 %, pe care o sa-i doneze lui bizna, candidatul sponsorizat de o alianta?

  Răspunde
 6. Cristi Negru 17/05/2011 at 10:57

  Ce de treaba a facut buture pe la tulnici sau poate nu stai pe acolo si vb aiurea ??

  Răspunde
 7. cristinel 20/05/2011 at 10:22

  nu va mai bateti capul cu sondaje,se stie ca lumea s-a saturat de politica,psd,pdl,nici o importanta cetatenii vor vota omul cu caracter si personalitate.

  Răspunde

Scrie un comentariu

STIRI LIVE