Profesorul Cătălin Toma a fost numit copreşedinte al PNL Vrancea

Tigaeru Filip Carnariu si Toma

PNL Vrancea are, de astăzi, o nouă echipă în conducerea sa, după ce primarul comunei Jariștea, profesorul Cătălin Toma, a fost numit în fruntea partidului, alături de Cristian Bălosu (de pe filiera fostului PDL).

Cătălin Toma va organiza mâine o conferință de presă la sediul partidului, pentru a-și anunța planurile privind strategia adoptată de PNL până la alegerile din 2016. Cătălin Toma l-a înlocuit pe Nini Săpunaru, forțat să-și dea demisia, iar Cristian Bălosu pe Costică Neață.

Ilie Bolojan si Catalin Toma

UPDATE. Anunțul făcut public pe Facebook de către Cătălin Toma, după ședința în care a fost instalat în funcția de copreședinte al PNL Vrancea:

”Dragi prieteni,

Astăzi, în prezența secretarului-general, Ilie Bolojan, am preluat funcția de copreședinte PNL Vrancea, funcție interimară care mă onorează, dar mă și responsabilizează. Vreau să mulțumesc tuturor celor care au încredere în mine, dar și celor care încă mai au suspiciuni. Vă asigur de toată puterea mea de muncă pentru ca împreună, membri sau simpatizanți, să reconstruim PNL Vrancea și DA!, vreau ca PNL Vrancea să devină un exemplu în echilibru și rezultate electorale. Totodată, vreau să îi asigur pe toți jăriștenii că acest pas important din viața mea este și pentru dezvoltarea comunei Jariștea. Iubesc Jariștea și de aceea avem șansa să fim promotorul unei politici noi, politica Exemplului și a Dialogului.
Haideți să ne redescoperim PRIN NOI INȘINE!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

STIRI LIVE