Primarul Panciului, Ion Petre, primul care a reactionat public dupa ce DNA a trimis in judecata lotul „Bacalaureat prin spaga”: „Dosarul este unul politic, instrumentat de catre procurori portocalii!”

Primarul orasului Panciu, Ion Petre, a dat publicitatii un comunicat de presa in care isi spune punctul de vedere vizavi de trimiterea sa in judecata, in dosarul „Bacalaureat prin spaga”. Iata explicatiile edilului:

„Ca urmare a faptului că DNA a anunţat trimiterea mea în judecată sub acuzaţia de „cumpărare de influenţă” doresc să fac câteva comentarii, în nume personal:

1. Nu am intervenit pe lângă nici un profesor pentru ca acesta să acorde notă maximă vreunui elev. Am două motive pentru care nu am făcut şi nu voi face niciodată acest lucru. În primul rând, îi respect pe profesori şi nu aş putea să le cer să facă un lucru care le-ar ştirbi prestigiul profesional şi, în cele din urmă, i-ar jigni. Nu în ultimul rând, un astfel de demers de-al meu nu ar face altceva decât să deformeze un rezultat care, din punctul meu de vedere, era esenţial pentru autoevaluarea fiecarui elev şi a deciziilor pe care acesta ar urma să le ia pe viitor.

2. Fiica mea a absolvit liceul cu o medie generală – în clasele IX – XII – de 9,10. La Bacalaureat a obţinut media 9,91. A fost unul din cei 665 elevi, respectiv 29,14% care au obţinut peste 9, ca medie generală la bacalaureat.

3. Faptul că eu cât şi colegul meu primarul PSD al comunei Străoane am fost trimişi la DNA demonstrează faptul că această instituţie este noua poliţie politică a puterii portocalii.

4. Este jenant ca 80 de foşti elevi din oraşul Panciu să fie audiaţi de DNA pentru ca noua poliţie politică să încerce să facă probleme juridice unui primar PSD care nu este deloc pe placul membrilor PDL din oraşul Panciu cei care, cel mai probabil, sunt în spatele acestui demers juridic făcut de procurorii portocalii.

În încheiere doresc să mai precizez faptul că eu am plecat de la 14 ani de acasă şi tot ce am făcut în viaţă am făcut prin forţele proprii. Acest principiu l-am aplicat şi în cazul copiilor mei! Nu am mers niciodată după ei prin şcolile pe care le-au făcut sau pe care încă le mai fac şi nu voi merge nici pe viitor. Consider că dacă aş fi procedat altfel nu aş fi făcut altceva decât să le distrug viitorul şi să le clădesc iluzii.

Ion Petre

5 Responses to Primarul Panciului, Ion Petre, primul care a reactionat public dupa ce DNA a trimis in judecata lotul „Bacalaureat prin spaga”: „Dosarul este unul politic, instrumentat de catre procurori portocalii!”

 1. vio 14/07/2010 at 00:26

  Da sigur, portocalii, neportocalii, bla, bla. Intrebarea este cand il baga in puscarie pe gunoi.

  Răspunde
 2. gogu 14/07/2010 at 07:54

  gunoi, negunoi a facut din oraselul ala amarat dintre vii o floare.strazi asfaltate, piata civilizata, locuinte si multe altele. ce a facut pdl-istul dinainte? aud ?

  Răspunde
 3. Ioana 14/07/2010 at 10:38

  Nu-i frumos sa vorbiti asa de cineva care cit de cit a facut ce a putut, si chiar toti care au fost au facut cite ceva in acele vremuri.Nu conteaza din ce partide au fost, dar au tinut piept tuturor problemelor care au fost dintotdeauna, ce repede uitam si imediat aruncam cu noroi, toti avem cite un defect sa nu uitam.

  Răspunde
 4. Basescu are c....se stie 14/07/2010 at 11:39

  Panciu e un „satuc” plin e „serpi” care de care mai veninosi, cu influente in aparatul central…toti se cunosc, toti sunt impotriva respectarii legilor…as demola tot de la cimitirul nemtesc pana la intrea in Straoane…

  Răspunde
 5. Ioana 15/07/2010 at 09:00

  Adevaru este ca sunt citiva care ar face numai rau, si merg toata ziua pe strada sa culeaga informatii de la unii naivi, ajung cu ele la alti naivi, acestia le pun apoi floricele, codite ,cornite si merg la atac tot la amariti, le-as sugera sa mai stea putin pe acasa ca sa se mai spele putin si trupeste si sufleteste.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

STIRI LIVE