Primăria orașului Panciu a anunțat că taxele și impozitele locale nu vor fi majorate în acest an

Iulian Nica primar PanciuPrimarul Iulian Nica a anunțat astăzi faptul că Primăria Orașului Panciu a deschis anul fiscal 2016, iar contribuabilii – persoane fizice și persoane juridice – își pot achita, la Biroul Taxe și Impozite Locale, obligațiile fiscale aferente noului an.

„Începând cu data de 4 ianuarie 2016, contribuabilii pot veni la Primărie pentru a-și achita impozitele și taxele corespunzătoare anului fiscal 2016. Și anul acesta, persoanele fizice și juridice vor beneficia de bonificația de 5% la plata cu anticipație a impozitului pe clădiri, terenuri, precum și a celui pe mijloacele de transport, datorate pentru întregul an fiscal, până la data de 31 martie, inclusiv. Este foarte important de precizat și faptul că, tot de la 1 ianuarie 2016, taxele și impozitele locale din orașul Panciu nu s-au majorat. Ele au rămas la nivelul anului 2015“, a declarat Iulian Nica.

La inițiativa acestuia, tot de la 1 ianuarie 2016, tractoarele înregistrate la Primăria Orașului Panciu și care vor fi folosite de către persoanele fizice exclusiv pentru activitățile agricole, vor fi scutite de impozit. Măsura respectă prevederile Codului Fiscal și a fost adoptată în luna decembrie 2015, printr-o hotărâre a Consiliului Local.

„Pe această cale, țin să le mulțumesc tuturor cetățenilor orașului Panciu pentru faptul că au înțeles necesitatea achitării la termen a taxelor și impozitelor locale pe anul 2015. Am convingerea că, și în 2016, ei vor demonstra aceeași responsabilitate și simț civic și că vor susține Primăria Orașului Panciu în activitatea pe care o desfășoară“, a adaugat primarul Iulian Nica.

Biroul de Presă al Primăriei Orașului Panciu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

STIRI LIVE