Pompierii buzoieni au fost solicitaţi pentru 2142 de intervenţii, de la începutul anului

Ora 08:22 Forţe specializate din cadrul Detaşamentului de Pompieri Buzău au intervenit, cu două autospeciale de lucru cu apa şi spumă, pentru localizarea şi stingerea unui incendiu la o proprietate particulară în sat Valea Caprei, com. Tisău, judeţul Buzău.

Au ars aproximativ 80 mp. din casa construită din paiantă, aparate electrocasnice, mobilier precum şi alte bunuri ce se aflau în locuinţă.

Împrejurarea determinantă: conductor electric defect sau neizolat corespunzător.
►Ora 11:14 Forţe specializate din cadrul Detaşamentului de Pompieri Buzău au intervenit în municipiul Rm. Sărat, str. Tractoriştilor, judeţul Buzău în incinta unei societăţi comerciale ce are ca obiect de activitate colectarea fierului vechi, pentru asanarea teritoriului de muniţie rămasă neexplodată. Au fost asanate cinci proiectile artilerie cal. 20 mm.

►Ora 12:35 Forţe specializate din cadrul Detaşamentului de Pompieri Buzău au intervenit pentru transportul unei persoane la ambulanţa S.A.J. în municipiul Buzău, str. Dobrogeanu Gherea, judeţul Buzău.

10.12.2011
►Ora 15:28 Forţe specializate din cadrul Detaşamentului de Pompieri Rm.Sărat au intervenit pentru localizarea şi stingerea unui incendiu la o proprietate particulară în sat Cristineşti, com. Grebănu, judeţul Buzău. S-a intervenit cu o autospecială de lucru cu apa şi spumă. Au ars aproximativ cinci tone de furaje.

Împrejurarea determinantă: fumatul în locuri nepermise.
►Ora 15:58 Forţe specializate din cadrul Detaşamentului de Pompieri Buzău au intervenit, cu două autospeciale de lucru cu apa şi spumă, pentru localizarea şi stingerea unui incendiu la o proprietate particulară în sat Lipia, com. Merei, judeţul Buzău.

Au ars aproximativ 50 mp. din acoperişul casei, bunuri de uz casnic, 2 tocuri geam, un pat precum şi alte obiecte aflate in locuinţă. In casă a fost găsită o bătrână, în vârstă de 74 de ani, decedată.

Împrejurarea determinantă: coş de fum neprotejat termic faţă de materialele combustibile.
►Ora 21:04 Forţe specializate din cadrul Detaşamentului de Pompieri Rm.Sărat au intervenit pentru localizarea şi stingerea unui incendiu la o proprietate particulară în com. Vâlcelele, judeţul Buzău

. S-a intervenit cu o autospecială de lucru cu apa şi spumă. Au ars aproximativ cinci tone paie şi ciocani şi 500 kg lucernă.
Împrejurarea determinantă: foc deschis în spaţii deschise.

12.12.2011
►Ora 00:53 Forţe specializate din cadrul Detaşamentului de Pompieri Buzău au intervenit pentru localizarea şi stingerea unui incendiu, cu două autospeciale de lucru cu apa şi spumă, la o proprietate particulară în sat Niculeşti, com. Vintilă Vodă, judeţul Buzău.

Au ars anexe cu suprafaţa de aproximativ 70 mp. precum şi bunuri de uz gospodăresc ce se aflau în încăperile respective.

Împrejurarea determinantă: burlan de fum neprotejat termic faţă de materialele combustibile.

În perioada analizată, echipajele S.M.U.R.D au intervenit pentru a acorda asistenţă de specialitate unui număr de 17 persoane, numărul intervenţiilor de la începutul anului ridicându-se la 2142.

Comunicat primit de la  Buzau

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

STIRI LIVE