PNL Vrancea este împotriva oricărei formule de guvernare cu PSD în ea

Partidul Național Liberal Vrancea condamnă în mod ferm lupta pentru putere din PSD, luptă care a afectat și afectează în mod direct viața românilor. Proiecte cu finanțare europeană blocate, curs valutar imprevizibil, imagine negativă la nivel internațional sunt doar câteva efecte ale debandadei din PSD.

Un partid al unor găști iresponsabile, avide de putere, cărora nu le pasă decât de rezolvarea problemelor din justiție ale pesediștilor cu dosare penale. În doar 5 luni, PSD a demonstrat că nu poate guverna responsabil, nu poate onora promisiunile făcute în campania electorală, iar acest lucru trebuie să dea de gândit românilor.

În aceste condiții, având în vedere faptul că urmează negocieri și nominalizarea unui nou premier de către președintele României, PNL afirmă clar că nu va purta nicio negociere cu PSD pentru formarea unui nou guvern PSD și că va vota împotriva oricărei formule de guvern care va conține PSD în ea”, a afirmat senatorul Cătălin Toma, președintele PNL Vrancea. Acesta a adăugat că PNL va face tot posibilul pentru formarea unei majorități parlamentare și, implicit, pentru evitarea instalării unui nou guvern PSD.

În ședința de ieri a Biroului Politic Județean Vrancea al PNL, liberalii vrânceni au susținut variantele enunțate anterior, în condițiile în care PSD a arătat care sunt interesele sale în materie de guvernare, interese care nu au nicio legătură cu faptul că românii își doresc o viață mai bună.

Departament Comunicare PNL Vrancea, 23 iunie 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

STIRI LIVE