PNL Vrancea consideră că Misăilă nu are întreaga legitimitate pentru a fi primarul Focșanilor.

pnlConsilierii locali liberali focșăneni au boicotat învestirea candidatului PSD Misăilă, în funcția de primar, pentru a trage un semnal de alarmă. PNL Vrancea consideră că Misăilă nu are întreaga legitimitate pentru a fi primarul Focșanilor.

Consilierii locali PNL au decis astăzi să boicoteze învestirea în funcție a primarului PSD, pentru a trage un semnal de alarmă asupra gravelor încălcări ale legii din partea social democraților, în precampanie și în campania electorală.

Înainte de startul campaniei electorale, social-democrații au strâns semnături de susținere pentru candidatul PSD cu încălcarea mai multor prevederi legale privind forma listei susținătorilor. Instanțele din București și, ulterior, Curtea Constituțională a României, au confirma, prin deciziile date în dosarele unor candidați din București (Cristian Popescu Piedone, Sebastian Bodu etc.), faptul că, la Focșani, Misăilă a beneficiat de aproximativ 800 de semnături invalide din cele 1066 strânse. În mod normal, candidatura lui Misăilă trebuia respinsă de către Biroul Electoral de Circumscripție Focșani.

În aceste condiții, PNL Vrancea consideră că Misăilă nu are întreaga legitimitate pentru a fi primarul Focșanilor.

Ulterior, în campania electorală, PSD a uzat de atacuri mediatice incorecte și agresive la adresa candidaților PNL, dar a și folosit inaugurarea unor investiții din banul public pentru a-și face campanie electorală.

Totodată, prin gestul de astăzi consilierii liberali vor să nu lase nicio urmă de îndoială cu privire la atitudinea lor față de PSD, în mandatul 2016-2020. Orice derapaj instituțional sau legal făcut de PSD va fi sancționat de PNL.

Partidul Național Liberal filiala Vrancea reiterează ideea că e nevoie de un alt tip de administrație și politică, astfel încât interesele cetățenilor să fie cu adevărat respectate.

25 iunie 2016
Departament Comunicare PNL Vrancea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

STIRI LIVE