PDL Vrancea: „USL ascunde sub preş dezastrul bugetar”

Costica Neata presedinte PDL VranceaPDL Vrancea isi manifesta maxima ingrijorare cu privire la incapacitatea guvernului USL de a asigura plata pensiilor si salariilor in acest an.

Este evident ca declaratia publica privind „situatia bugetara dezastruoasa”, facuta de vicepresedintele PNL Sorin Frunzaverde, nu reprezinta in nici un caz o barfa la bufetul satesc, ci momentul de sinceritate al unui politician de frunte al USL. Din pacate pentru romani, amenintarile ulterioare ale lui Victor Ponta la adresa politicianului prea slobod la gura nu pot tine loc nici de pensii, nici de salarii pentru romani„, a declarat Costica Neata, presedintele PDL Vrancea.

Acesta a mai spus ca, in ciuda eforturilor premierului Ponta, realitatea economica si bugetara nu poate fi tinuta sub pres. Faptul ca USL aflat la guvernare nu reuseste sa asigure un buget sustenabil, construit pe crestere economica, este dovedit prin masurile fiscale adoptate in acest an, care sunt in antiteza cu toate promisiunile electorale.

Cum arata viata romanilor astazi, alaturi de USL? 20 de majorari de noi taxe si impozite, indexarea taxelor locale în majoritatea orașelor cu 16%, impozitarea prin norme de venit a circa un milion de agricultori care au peste 2 hectare sau 2 vaci sau 10 oi, obligarea unui impozit de 3% pentru microîntreprinderi si limitarea cheltuielilor cu amortizarea, coplata la serviciile medicale, majorarea accizelor la bere, majorarea în avans a accizelor la țigări, timbru de mediu pentru vânzarea de autoturisme second hand si lista poate continua.

Nevoia disperata de a aduna bani la buget nu atinge insa si clientela politica a USL. Raportul mai multor institutii de control arata clar faptul ca robinetul banului public pentru afacerile de partid ale PSD, PNL si PC se mentine deschis.

Comunicat primit de la PDL Organizatia Vrancea, Biroul de Presa

One Response to PDL Vrancea: „USL ascunde sub preş dezastrul bugetar”

  1. danb 27/03/2013 at 19:51

    Pai atunci solutia ar fi sa vina iar PDL-ul 🙂 🙂 🙂

    Răspunde

Scrie un comentariu

STIRI LIVE