OPRIȚI VÂNĂTOAREA ȘOFERILOR! Sute de amenzi date în ultimele zile. Cătălin Toma, senator de Vrancea: ”Solicit Ministrului Afacerilor Interne, Carmen Dan, să se axeze pe prevenție”

În ultimele zile Poliția Rutieră din Vrancea duce o campanie frenetică de amendare a conducătorilor auto care au extinctorul sau trusa de prim ajutor expirate. Bineînțeles, majoritatea celor care primesc amenzi uriașe raportate la venitul mediu din județul nostru sunt oameni simpli, care muncesc pentru fiecare bănuț. În mod ciudat Dragnea bătea monedă în timpul alegerilor pe importanța prevenției, avertismentului.

Acum, la scurt timp după aprobarea modificărilor din Codul Rutier, oamenii din ministerul condus de Carmen Dan sunt asmuțiti asupra cetățenilor care primesc amenzi imense pentru o abatere mai mult decât minoră. Solicit in mod public Ministrului Afacerilor Interne, Carmen Dan, să oprească această vânătoare, deoarece sancțiunile trebuie aplicate în mod gradual, mai ales atunci când fapta nu reprezintă un pericol. Bugetul se echilibrează prin politici fiscale sănătoase, nu prin amendarea populației.

Cătălin Toma, senator PNL de Vrancea

One Response to OPRIȚI VÂNĂTOAREA ȘOFERILOR! Sute de amenzi date în ultimele zile. Cătălin Toma, senator de Vrancea: ”Solicit Ministrului Afacerilor Interne, Carmen Dan, să se axeze pe prevenție”

  1. Mihaita pozasul 09/03/2017 at 20:49

    De curiozitate ce ce controleaza au asa ceva. Va spun mai mult ca sigur ca nu.
    Sa respecte prima data ei legea apoi sa ceara la oameniii de rand sa o respecte….

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

STIRI LIVE