Omul de afaceri Costel Bîrsan este noul președinte interimar al UNPR Vrancea

UNPR a emis pe 28 iunie a. c. o hotărâre prin care îl împuternicește pe omul de afaceri Costel Bîrsan în calitatea de președinte interimar al filialei județene. Bîrsan a ieșit consilier local alături de Marius Iorga.

Ieri, Neagu Murgu, ex-președintele UNPR Vrancea, a spus că nu există nici o decizie scrisă cu privire la demiterea sa și că își va continua activitatea la partid în calitate de președinte.

Ieri, pe 29 iunie, fostul președinte Neagu Murgu făcea (intenționat sau nu) declarații mincinoase jurnaliștilor, după festivitatea de la monumentul din fața fostului tribunal: „Informaţia că aș fi fost înlocuit este mincinoasă şi nu face decât să discrediteze activitatea politică a UNPR. Până în acest moment nu a fost emisă o decizie a Biroului Politic al UNPR. Este o decizie luată pe genunchi”.

Președintele interimar al UNPR, Valeriu Steriu, a declarat referitor la schimbarea lui Murgu: ”A fost o campanie dificilă, iar munca şi deciziile luate de unele organizaţii judeţene nu au condus mereu la rezultatul dorit. (…) Iar în urma analizelor făcute, pentru a obţine rezultatele aşteptate, am hotărât numirea domnului Costel Bîrsan în funcţia de preşedinte al organizaţiei UNPR Vrancea. Credem cu tărie că experienţa dumnealui ne va ajuta să ne îndeplinim obiectivele, să contribuim la consolidarea siguranţei şi a prosperităţii românilor. Iar pentru asta vom merge mai departe cu oameni noi, cu mentalităţi noi”.

Adresa UNPR Neagu Murgu

Scrie un comentariu

STIRI LIVE