Noul sef al Politiei vrancene, Ionel Popescu, a dat astazi primele declaratii oficiale

Comisarul sef Ionel Popescu, numit cu data de 1 iunie sef al IPJ Vrancea, in urma concursului castigat pentru functia de comandant al Politiei vrancene, a sustinut astazi o conferinta de presa in care si-a prezentat primele opinii oficiale legate de strategia pe care o va aplica in noua calitate. La conferinta a participat si purtatorul de cuvant al IPJ, Bogdan Toader.

Unii sefi din subordine si-ar putea pierde functiile

Popescu a explicat faptul ca in urmatoarea perioada va face evaluarea tuturor sefilor din subordinea IPJ, pentru a vedea daca opereaza schimbari in luna iulie a. c. „Probabil vor fi unele schimbari la mijlocul lunii viitoare, insa acest lucru il voi decide abia dupa evaluare. Pana atunci, vom incerca sa ne descurcam cum putem in conditiile in care avem un buget potrivit. Speram sa nu ajungem in situatia in care sa nu putem sa onoram solicitarile cetatenilor atunci cand suntem solicitati”, a spus Popescu.

Tomita Pavaloiu nu mai este adjunct

Unul din cei doi adjuncti ai IPJ, Tomita Pavaloiu, nu mai este in functie dupa ce IGPR i-a respins contestatia formulata, in urma sanctiunii pe care o primise anul trecut. Astfel, Popescu are doar un adjunct acum, pe Victor Norocea. „Domnul Pavaloiu mai are cai de atac. Vom vedea ce va face, iar daca nu va reveni in functie, IGPR va organiza concurs pentru un nou adjunct. Eu nu am nici o preferinta, oricine isi poate depune dosarul la IGPR”, a precizat Ionel Popescu.

Scrie un comentariu

STIRI LIVE