Noi emisiuni pe Vrancea Media TV. Candidaţii USL Ciprian Nica şi Cristian Dumitrescu, invitaţi la „Politic Media”.

Ciprian Nica şi Cristian Dumitrescu au fost invitaţii emisiunii „Politic Media”, realizată de Cristi Irimia. Candidaţii USL la alegerile din 9 decembrie 2012, cei doi politicieni au vorbit despre planurile pe care le au în eventualitatea în care îşi vor păstra mandatele de parlamentar.

Clic AICI pentru a vedea emisiunile!

3 Responses to Noi emisiuni pe Vrancea Media TV. Candidaţii USL Ciprian Nica şi Cristian Dumitrescu, invitaţi la „Politic Media”.

 1. danb 28/11/2012 at 05:23

  Emisiunea cu domnul Nica a fost chiar o delectare, am urmarit cu placere toate cele 20 de minute. Desi initial dansul se avantase cam nestructurat in toate directiile, cu ajutorul domnului Irimia a revenit la problemele de interes. Elegant si modul de abordare a „incidentului” cu domnul Balas. Ar fi recomandabil sa puna emisiunea si prin alte locuri pentru ca a fost chiar bun. Nu la fel din pacate a fost emisiunea cu domnul Dumitrescu. Dansul a fost, in opinia mea, sub limitele de asteptare care si-asa erau destul de scazute. Nici nu a rezultat foarte clar pentru ce functie candideaza domnia sa, asistent la CJ Vrancea sau pentru Parlament, dansul nereusind sa prezinte niciun proiect legislativ. Am vizitat si site-ul domniei sale, care pana acum mi-a fost complet necunoscut ( nu din vina mea) si am reusit, cu efort, sa lecturez programul domniei sale, un fel de ciorba cu de toate. In final mi-as permite sa-i recomand domnului Presedinte al Comisiei de invatamant din Camera Deputatilor urmatoarea lectura din DEX :
  nivela- Instrument folosit pentru stabilirea poziției orizontale a suprafețelor sau a dreptelor. Plural- nivele. ;
  nivel- 1. cotă. 2. etaj. 3. grad, stadiu, treaptă. Plural- niveluri.

  Răspunde
 2. danb 28/11/2012 at 05:39

  Poate ar fi mai bine ca domnul Dumitrescu sa se abtina sa mai iasa in public, il scoate USL-ul oricum si daca si Postolache mai are cateva accese de talibanism politic il va ajuta si dansul.

  Răspunde
 3. delia 28/11/2012 at 08:58

  doi politicieni care vor aduce cu siguranta USL-ului castigarea alegerilor. Proiectele domnului Nica pentru Focsani ne dau speranta ca ceva bun se poate inca intampla in orasul nostru si poate ne recapatam si noi dorinta de a locui si de a munci cu drag aici. pana acum deputatii PDL sau ARD de Focsani( a caror nume nici nu vreau sa il pomenesc) au avut grija doar de viata lor, fie ca a fost vorba de incuscriri cu Traian Basescu , fi e ca a fost vorba de alte actiuni (vezi spaga, santaj) care nu fac altceva decat sa arunce o pata neagra si pe obrazul nostru, al focsanenilor. Mie, personal, imi este rusine ca exponenti ai PDL (astazi ARD) au reprezentat odat Focsaniul in Parlament! sper sa ne trezim si astfel de lucruri sa nu se mai intample.
  Ciprian Nica este solutia pentru Focsani!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

STIRI LIVE