Nini Săpunaru vrea să fie primarul Focşaniului

In conferinta de presa organizata astazi de PNL Vrancea, presedintele filialei judetene, Nini Sapunaru, si-a exprimat intentia de a candida la urmatoarele alegeri locale pentru functia de primar al municipiului Focsani. Conform spuselor liderului liberal, acest lucru depinde de negocierile cu Marian Oprisan in vederea semnarii acordului pentru infiintarea USL Vrancea.

De asemenea, atat liberalii cat si social-democratii vor face sondaje in judet si in principal in Focsani pentru a vedea care dintre candidati are cele mai multe sanse de a invinge formatiunea democrat-liberala la viitoarele alegeri locale. “Conform unui sondaj comandat de cei de la Bucuresti, PNL a ajuns deja la 30 la suta in mediul urban. Avem in pregatire si un sondaj la nivelul orasului Focsani”, a declarat Nini Sapunaru.

Cat priveste o intelegere scrisa intre Nini Sapunaru si Marian Oprisan, seful PNL Vrancea a precizat. “Noi am pus pentru prima data problema formarii unei aliante si asta nu numai la nivelul judetului Vrancea, ci si in restul judetelor unde alegerile au fost castigate de portocalii, cum ar fi in Ardeal spre exemplu. De aceea, in zilele urmatoare sper sa finalizam o noua serie de discutii si sa semnam un acord la nivelul judetului”.

Nini Sapunaru sustine ca a inceput deja sa ia contact cu cetatenii municipiului Focsani si, alaturi de Eduard Lambrino si Radu Ignat, poarta discutii cu posibilii simpatizanti liberali. Astfel, au loc intalniri zilnice la sediul partidului sau acasa la focsaneni, in grupuri restranse. Se pare ca acest tip de campanie liberala a fost preluat de la… americani, iar liberalii cred ca astfel vor reusi sa atraga cat mai multi votanti. “Cand fac campanie electorala pentru mine sa stiti ca o fac cum trebuie. Pana in luna iunie trebuie sa ne intalnim cu aproximativ 15 mii de focsaneni pentru a ne face o idee despre sansele noastre la urmatoarele alegeri locale”, a punctat Sapunaru.

Printre altele, seful liberalilor vranceni si-a manifestat nemultumirea vizavi de declaratiile prim-ministrului maghiar legaate de autonomia Tinutului Secuiesc si este de parere ca noi, “cei din regat”, suntem mai putin deranjati, insa romanii din Ardeal sunt foarte indignati in urma celor intamplate in Parlamentul maghiar. (Cătălin SCÎRLET)

One Response to Nini Săpunaru vrea să fie primarul Focşaniului

  1. vio 17/03/2011 at 23:41

    Domnul Sapunaru va castiga sigur alegerile electorale din anul 2011. Traiasca ……. ( pune fiecare ce doreste ) !

    Răspunde

Scrie un comentariu

STIRI LIVE