MIŞCARE SURPRINZĂTOARE: Promenada Mall va deveni Focșani Mall

Promenada Carrefour

Promenada Mall Focșani devine Focșani Mall. Cu ocazia schimbării numelui, logo-ului și a sloganului, vizitatorii sunt așteptați la mall pentru cele mai antrenante evenimente ale verii. Noua identitate vizuală o va înlocui pe cea veche începând cu 1 august.

De la deschiderea din luna decembrie 2014 a Cinematografului COLOURS și a zonei de restaurante, cu o investiție de 700.000 de euro, traficul centrului comercial a crescut cu 60%, atingând peste 15.000 de vizitatori pe zi.

Schimbarea va fi marcată şi printr-un șir de evenimente, concursuri și surprize pentru public, acțiuni ce vor avea loc pe parcursul lunilor august și septembrie.

Iată o parte din evenimentele care vor avea loc în luna august:

– 8 august, ora 17.00, în parcarea centrului comercial – concert live cu artista Xonia și Petrecere cu spumă. Toți particianții care vor accepta provocarea de a lua parte la eveniment vor primi gratuit o băutură răcoritoare și vor avea ocazia de a câștiga o tabletă VONINO.

– 9 August, ora 12.00, în parcarea centrului comercial – Distracție cu apă – participanții vor primi o băutură răcoritoare din partea centrului comercial și vor putea lua parte la tombolă pentru a câștiga o tabletă VONINO, oferită de Focșani Mall.

– Începând cu 10 august, cumpărătorii sunt invitați să participe la un concurs prin colecționarea unor magneți de frigider cu elemente din noua identitate a centrului comercial. Mai multe detalii despre campanie, în regulamentul concursului disponibil pe www.focsanimall.ro și facebook.focsanimall.ro

– în fiecare weekend din luna august, între orele 12.00 și 15.00, copiii vor avea ocazia să se reîntâlnească cu eroii preferați din desene animate, în zona de restaurante a centrului comercial Focșani Mall și vor putea să participe la sesiuni de face painting și desen.

Alte evenimente atractive sunt planificate pentru luna septembrie.

Centrul Comercial Promenada Mall a fost inaugurat în septembrie 2008, fiind cel mai mare centru comercial din Focşani, cu o suprafaţă închiriabilă de 45.000 mp. și 1.250 de locuri de parcare. Complexul, închiriat în proporţie de peste 90%, include o mare varietate de branduri precum Carrefour, Brico Depot, Cinema Colours, C&A, New Yorker, Deichmann, Orsay, Intersport, Altex, Marionnaud, Steilmann, Domo, Kendra, B&B, Benvenuti, Spartan. Focşani Mall este administrat de Resolute Lar România, cel mai important specialist independent în managementul activelor imobiliare deţinute de instituţii financiare.

Resolute Lar activează în România de peste 6 ani, având în curs de dezvoltare şi administrare o gamă largă de proprietăţi şi are o vastă experienţă atât în gestionarea de proiecte imobiliare cât şi a garanţiilor imobiliare ataşate creditelor, în România şi pe plan internaţional.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

STIRI LIVE