Liceul Pedagogic a realizat un parteneriat educaţional cu Grădiniţa nr. 17

Luni, 9 decembrie 2014, elevii din clasa a II-a Step by Step de la Liceul Pedagogic „SPIRU HARET” îndrumaţi de profesorul pentru învăţământul primar Viorel Trifan au mers la prietenii lor de la Grădiniţa cu nr. 17 pentru susţinerea unui program de colinde. Acţiunea se înscrie în suita unor activităţi derulate în comun şi care fac parte dintr-un parteneriat educaţional şcoală-grădiniţă încheiat între cele două instituţii de învăţământ.

Cu această ocazie câţiva elevi participanţi la activitate şi-au regăsit cu mare bucurie doamnele lor educatoare, pe care le-au îmbrăţişat cu emoţie şi cărora le-au arătat ce elevi destoinici sunt acum la şcoală. Copiii preşcolari au cântat şi ei împreună cu şcolarii tradiţionalele colinde, demonstrând că sunt gata să-l întâmpine aşa cum se cuvine pe Moş Crăciun.

Conducerea celor două instituţii de învatamant, alături de profesorii implicaţi, încurajează şi sprijină elevii să continue desfăsurarea unor astfel de activitaţi, invitând totodata şi alte şcoli si grădiniţe să se alăture acestei iniţiative.

Scrie un comentariu

STIRI LIVE