Lavinia Tîlvăr: ”Un popor sărac e mai ușor de manipulat și de învins”

lavinia-tilvarMaestrul Petre Țuțea a spus să nu ne mai alegem conducători care nu-și iubesc țara. Nu știu câți dintre noi mai știu ce înseamnă dragostea de tara, dar, privind în urmă, suntem din ce în ce mai puțini. În timpul campaniilor electorale tuturor le mișună prin vene un fals patriotism pe care îl uită imediat după alegeri. Oameni buni, patriotismul nu înseamnă trei vorbe „care dau bine” si discursuri înflăcărate despre cât de bun e unul sau altul. Asta e demagogie.

Patriotismul înseamnă să lupți pentru țară, pentru poporul ei si pentru tot ce există în țară. Patriotismul nu înseamnă să alegem oameni care ne văd ca o gloată ușor de manipulat cu trei vorbe si o găleată si de care uita până la următoarele alegeri. Dragostea de tara înseamnă să ne alegem oameni dintre noi, care ne stiu problemele, care ne ascultă păsurile si care ne vor reprezenta cu onoare si cinste oriunde s-ar duce.

Noi trebuie să fim patrioți când votam, iar ei trebuie să fie patrioti când reprezintă interesele poporului. Dragostea de tara a fost tot ce au avut bunicii noștri în războaie. Nu au invins cu arme si muniții, pentru că nu aveau, au castigat cu iubirea fata de țărișoara asta. Căutați să vedeți în cei care va cer votul iubirea si respectul față de tara, pentru că acela care își respectă tara, respectă și poporul, iar dacă respectă poporul, înseamnă că va face lucruri mari pe oriunde s-ar duce.

Nu va mai lăsați mintiti, pentru că minciuna duce la hoție, iar hoția duce la sărăcia poporului. Un popor sărac e mai ușor de manipulat si de invins. Am fost înfrânți de zeci de ani prin saracie, minciuna si demagogie. Nu mai credeți orice vi se spune. Dacă de zeci de ani nu au facut nimic pentru tara, nu vor face nici în următorii ani. Iubiti-va tara si alegeți binele pentru tara asta, nu aceeași hoție si minciuna.

Nu mai credeți în trădători de neam și tara, pentru că vor oferi aceleași lucruri ca pana acum: trădare si saracie. Fiți voi cei care nu lasă tara in mana unor astfel de oameni. Fiți voi cei care îi responsabilizati prin votul vostru. Iubiti-va tara si alegeți înțelept. Salvați tara noastra, pentru că a fost furata prea mult, a fost mințită prea mult si a fost adusă în pragul de jos al sărăciei. Acum avem ultima șansă sa ne mai salvăm. Avem cum, avem si cu cine. Alegeți înțelept și responsabil!!! Pe 11 decembrie România trebuie să voteze împotriva celor care ne-au sărăcit si ne-au mințit!!!

#yeslavot #votulmeuconteaza #neiubimtarasinuotradam #Romaniasesalveaza #Moldovaseridica

  • Lavinia Tîlvăr este o tânără din Vrancea care activează la București și este foarte activă în ceea ce privește spiritul civic

Scrie un comentariu

STIRI LIVE