Lansarea publicației „Ghidul Oportunităților de Voluntariat din Vrancea” si festivitatea de premiere a expoziției fotografice din cadrul proiectului ”Dă click pe voluntariat”

Asociatia Lumea lui Pinocchio, în parteneriat cu Asociatia pentru Dezvoltare Durabila Focul Viu si Asociatia Voluntariat pentru Viata lansează „Ghidul Oportunitatilor de Voluntariat din Vrancea” – instrument ce cartografiaza organizațiile neguvernamentale și instituțiile publice care implică voluntari,cu scopul de a asigura o mai buna vizibilitate dar și pentru a fi un instrument de promovare a voluntariatului.

Marasesti voluntariat Dragan

Evenimentul de lansare a avut loc, miercuri, 27 aprilie 2016, la Ateneul Popular ”Gheorghe Pastia ” din Focsani.

Ateneul Popular a gazduit si o expozitie fotografica unde a avut loc premierea voluntarilor participanti la concursul fotografic din cadrul proiectului ”Da click pe voluntariat”.

Instantaneele surprinse doresc sa aduca aproape de cei interesati o mica parte din ”lumea voluntariatului”. Expozitia are ca obiectiv valorizarea experientei participantilor la proiect dandu-i ca exemple pentru comunitate si in acelasi timp sa faca vizibile si tangibile toate rezultatele proiectului.

Evenimentul are ca scop popularizarea activitatilor din cadrul proiectului ”Da click pe voluntariat” proiect finanţat prin Granturile SEE 2009-2014, in cadrul Fondului ONG in Romania si a proiectelor noastre ce implica lucrul cu voluntari.

Scrie un comentariu

STIRI LIVE