Laborator IT, inaugurat la Școala Generală ”Ion Basgan” din Focșani

Grupul de companii ”Premium Porc” inaugurează miercuri, 22 februarie 2017, de la orele 11.00, laboratorului IT de la Școala Generală ”Ion Basgan”, Focșani. Laboratorul a fost realizat în urma concursului de proiecte ”Bursa Școlară Premium Porc”, ediția 2016. Grupul de companii ”Premium Porc” a reabilitat, mobilat și utilat laboratorul IT de la școală, ca urmare a faptului că echipa ”Florile miraculoase” a câștigat cea de-a IV-a ediție a competiției ”Bursa Școlară Premium Porc”.

La ediția 2016 a evenimentului ”Bursa Școlară Premium Porc” s-au înscris un număr de 14 echipe, 13 dintre acestea participând la ”Târgul antreprenorului”. În urma jurizării au fost oferite un număr de patru premii.

Marele premiu al ”Bursei Școlare Premium Porc Group 2016” a fost câștigat de către echipa Școlii „Ion Basgan” cu proiectul “Sănătate într-o ceașcă”. Echipa a câștigat pentru Școala ”Ion Basgan” un laborator e-learning format din 15 PC-uri, un Smart Board și o imprimantă, toate legate în rețea. De asemenea, compania a decis să renoveze complet sala IT a școlii și să o mobilize de la 0. Totodată, fiecare membru al echipei “Sănătate într-o ceașcă” a primit și un smartphone cadou. Locul II a revenit echipei ”Micii Antreprenori” de la Şcoala Gimnazială ”Alexandru Vlahuţă”, Gugeşti. Elevii au prezentat proiectul ”Atelierul Nostru” și au primit un laptop cadou. Locul III a fost ocupat de echipa TASMA Group (Tinerii Antreprenori aduc Schimbarea Muncind în Armonie) de la Școala Gimnazială Măicănești. Proiectul antreprenorial ”Fabrica de Vise” a adus fiecărui membru al echipei câte o tabletă.

”Tinerii antreprenori nerejeni” de la Școala Gimnazială Nereju Mic au convins grupul de companii Premium Porc că merită un premiu special pentru consecvența cu care păstrează tradițiile din Munții Vrancei și, in prag de sărbători, Moș Crăciun le-a adus câte un smartphone cadou.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STIRI LIVE