La Panciu, taxele și impozitele locale nu vor fi majorate

Primaria Panciu sediuDe la 1 ianuarie 2015, taxele şi impozitele locale din oraşul Panciu rămân la nivelul anului 2014. În şedinţa ordinară a lunii decembrie, Consiliul Local Panciu a adoptat un proiect de hotărâre care menţine taxele şi impozitele stabilite pentru 2014. „Păstrarea, şi în 2015, a nivelului actual al taxelor şi impozitelor locale este justificată de faptul că Guvernul nu a adoptat un act normativ care să prevadă majorarea acestor taxe“, precizează primarul Iulian Nica.

De asemenea, Iulian Nica a propus eliminarea, începând cu data de 1 ianuarie 2015, a taxei de salubritate, în valoare de 60 lei/an/gospodărie, propunere care a fost aprobată de Consiliul Local.

Hotărârea privind taxele şi impozitele locale menţine prevederile referitoare la bonificaţia de 5% pentru plata cu anticipaţie a impozitului de clădiri, a celui pe teren, precum şi a celui pe mijloacele de transport, datorate pentru întregul an fiscal de către persoanele fizice şi juridice, până la data de 31 martie, inclusiv, a anului fiscal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

STIRI LIVE