Jurnal de campanie – Laurențiu Țigăeru Roșca: ”Împreună cu primarul Valerică Chitic, viceprimarul Ion Ostafi și consilierii locali USL am intrat în Piața din Mărășești și am stat de vorbă cu cetățenii orașului.”

Duminica, 25 noiembrie 2012, am fost cu echipa mea de campanie inca de la prima ora a diminetii in orasul Marasesti. Impreuna cu primarul Valerica Chitic, viceprimarul Ion Ostafi si consilierii locali USL am intrat in Piata din Marasesti si am stat de vorba cu negustorii, cu clientii lor, dar si cu cei ce se aflau doar in trecere prin zona. Dar vizita in Marasesti a continuat vreme de cateva ceasuri, localnicii fiind cat se poate de incantati de prezenta noastra, dar si de cea a tinerilor din echipa mea de campanie si din cea a deputatului Cristian Dumitrescu, candidatul USL la Senat pe acest colegiu. Peste tot prin oras, din centru si pana la gara, de la gara si pana la Primarie, oamenii ne-au salutat si ne-au incurajat, spunandu-ne ca pe 9 decembrie 2012 vor merge la urne sa voteze USL pentru o Romanie puternica!
Atunci cand mi-am facut calendarul de campanie, am stabilit ca fiecare localitate din colegiu va fi vizitata de minim doua ori in aceasta luna. Am hotarat astfel pentru ca vreau sa ma intalnesc cu oamenii, sa vorbesc cu ei si sa aflu ce probleme au si mai ales ce isi doresc de la viitorul Parlament si de la viitorul Guvern USL. E important pentru mine sa stiu direct de la sursa care sunt nevoile si sperantele vrancenilor din Colegiul 5 Vrancea. Mai mult decat atat, vreau sa aflu si opiniile celor care nu au fost acasa atunci cand am trecut cu echipa prin localitate. Daca esti din Marasasti si nu ne-am intalnit duminica, 25 noiembrie, cand echipa USL a fost in localitate, te astept sa imi scrii la adresa comunicare@tigaeru.ro sau sa comentezi acest articol.

 

Articol preluat de pe Tigaeru Rosca

Scrie un comentariu

STIRI LIVE