Ion Ștefan, deputat PNL de Vrancea: ”Edilii PSD ai Focșaniului, repetenți la curățenie!”

Focșaniul arată absolut mizerabil la ieșirea din iarnă! Orașul este sufocat, indiferent de cartier, de praf, mormane de pietriș rămas după topirea zăpezii, dar și de munți de gunoaie. Totul arată ca și cum la Direcția de Dezvoltare și Servicii Publice din subordinea Primăriei Focșani nu pune nimeni mâna pe mătură!

Spațiile verzi și zonele unde sunt amplasate bănci sunt acoperite de peturi, cutii de aluminiu de la băuturi, pungi de plastic și ambalaje de hârtie.

Culmea mizeriei în Focșani, orașul în care, se pare, atât primarul Cristi Misăilă, viceprimarii Marius Iorga și Ionuț Mersoiu, dar și proaspătul șef de la Spații Verzi, Marian Lungu, par a fi plecați prin concedii sau, cine știe, poate visează deja la deplasarea de mii de euro în vacanța niponă, sunt copacii ”ornați” cu pungi de plastic. Vântul din aceste zile a răscolit și mai mult gunoaiele prin cartiere.

Este de neconceput cum se poate să arate un oraș care se dorește a fi european, care nu este abandonat și care are oameni în administrație puși să se ocupe de curățenie, măcar atât, că nici nu mai îndrăznim să visăm să fie înfrumusețat.

Cer domnilor edili PSD să lase confortul birourilor și să iasă la curățenie, să respire și ei aerul plin de praf din Focșani și să se așeze pe o bancă să ”admire” zonele în care au răsărit gunoaie în loc de flori!
Haideți, domnilor, cetățenii vor să vadă că sunteți gospodari!

Ion Ștefan, deputat PNL de Vrancea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

STIRI LIVE