Ion Ștefan, deputat PNL de Vrancea: ”Atenție, Spitalul Județean din Focșani se dărâmă!”

Administrația județeană PSD și baronul Marian Oprișan se tem ca niște copii mici de acul seringii când vine vorba despre asumarea responsabilității și preluarea Spitalului Județean în administrarea CJ Vrancea! Oprișan refuză constant să preia Spitalul, cu toate că și-a pus om de încredere acolo, condamnat pentru furt din conservele de la Rezerva de stat destinate sinistraților de la inundații.

Oare nu este aceasta culmea ipocriziei?! Să nu îți asumi preluarea unității medicale, dar să-ți pui la ”conservat”, ca manager, un om de încredere?!

Știm cu toții care sunt condițiile din Spital, în ciuda faptului că personalul medical, în marea lui parte, se străduiește pentru a trata pacienții.

În raportul de activitate al Direcției de Sănătate Publică Vrancea pe anul 2016 se consemna un lucru grav: Spitalul Județean este campion la infecții nosocomiale, fiind înregistrate, oficial, 216 astfel de cazuri! Altfel spus, pacienții au venit cu o boală și au plecat cu alta!

Cine își asumă aceste cifre? Oprișan? Mândrilă? Nu, și le asumă, din păcate, cei care trec pragul unității în speranța alinării suferinței și care se trezesc cu alte boli sau, Doamne ferește, nu se mai trezesc deloc!

Mai mult, zilele trecute, părți din fațada unității spitalicești s-au desprins, arătând, încă o dată, degradarea în care zace Spitalul de ani de management PSD! Chiar trebuie să se întâmple vreo nenorocire să se ia măsuri? Domnilor din PSD, aveți guvernare locală, aveți guvernare națională, aveți conducerea Ministerului Sănătății, nu vreți să vindecați boala care macină unitatea spitalicească?

Am spus în trecut, reafirm și acum: Focșaniul, Vrancea, au nevoie de un spital nou! Dar pentru acest lucru, administrația locală și cea județeană trebuie să își asume responsabilități, să devină competitive, să se trateze de corupție și incompetență, care din păcate sunt ca un cancer pentru vrânceni, cei care suferă de pe urma modului defectuos în care PSD guvernează!

Ion Ștefan, deputat PNL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

STIRI LIVE