Întâlnire cu politicienii locali, organizată de Forumul Tinerilor din Vrancea

Astăzi, Ambasadorul Forumului Tinerilor din Vrancea şi voluntarii Forumului au avut o întrevedere cu o parte din decidenţii politici locali pentru a le lua un interviu în legătură cu domeniul de tineret şi despre activitatea lor în domeniul politic. Fiecare decident a avut de răspuns la 6 întrebări (4 obligatorii şi 2 opţionale), iar timpul alocat a fost de 20 de minute. Au participat 3 consilieri judeţeni din partea Partidului Naţional Liberal.

Pentru acest interviu, Ambasadorul Forumului Tinerilor din Vrancea, Sandu Mihai, a trimis invitaţii şi celorlalţi consilieri locali, judeţeni sau deputaţi/senatori din judeţul Vrancea, indiferent de culoarea politică. Doar parlamentarii Cătălin Toma și Ion Ștefan și-au trimis consilierii la eveniment, ceilalți invitați preferând să nu răspundă solicitării.

De asemenea, consilierul local Emanuel Gongu a răspuns apelurilor forumiștilor însă nu a putut ajunge fiind plecat din localitate.

În cadrul evenimentului s-a discutat şi despre problema uniformei care în ultima perioadă a declanşat ,,n’’ nemulţumiri în rândul liceenilor. Decidentii politici sunt de părere că nu ar trebui impusă o uniformă pentru că fiecare persoană este unică în felul ei și are propriul stil vestimentar.

Decidentii politici îi sfătuiesc pe tineri să se implice mai mult, să citească cărți care să îi ajute în viată, să facă presiuni politici și publice, să înființeze asociații pentru a realiza lucruri deosebite pentru tineri sau să gândească liber și să lupte pentru drepturile lor.

Interviurile vor apărea în câteva zile pe platforma decidepentrutineri.ro. Consilierii județeni prezenți au promis că vor sprijini următorul festival de teatru şi proiectul colegei noastre, Ana-Mihaela Acatrinei, Provocarea #V.

Forumul Tinerilor din Vrancea le mulţumește consilierilor judeţeni Cristi Irimia, Alexandru Ciprian Epure și Victor Ciumac pentru participare. (C. B.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STIRI LIVE