Inspectorul școlar adjunct Aurel Șelaru, acuzat că nu știe gramatică…

Una din cititoarele Vrancea Media ne-a reclamat faptul că un ziar local i-a blocat accesul la comentarii pentru că și-a permis să-l critice pe Aurel Șelaru, inspector școlar adjunct. Acesta ar fi comis o eroare gramaticală gravă la o postare pe FB, scriind ”delu sari”, în loc de variantele corecte ”Dealul Sării”/ ”Dealu’ Sării”.

M-a amuzat că mi-au fost șters comentariile și am fost blocată invocându-se un motiv denumit: ‘sănătate‘ 🙂 De fapt, poate au dreptate… Gafele gramaticale reproșate ministrului Educației și celor numiți de el prin inspectorate le afectează sănătatea. Pentru că se supără când sunt criticați, nu-i așa? Sau poate mi-au urat SĂNĂTATE și nu mi-am dat eu seama :)))”, ne-a precizat Claudia M., amuzându-se de situație.

One Response to Inspectorul școlar adjunct Aurel Șelaru, acuzat că nu știe gramatică…

  1. ana 25/10/2017 at 09:14

    Pe cît e de prost, pe atît de periculos e. Aveți răbdare, domnilor profesori, nici nu știți pe cine aveți la conducere. Cum credeți că a putut ajunge acolo ? Un turnă….,feriți-vă cît puteți, omul însemnat e periculos rău de tot.Ce-mi pare mie rău, din cîți profesori sunt la Unirea, Cuza și altele din Focșani, ați pus un profesor de sport de la Bordești care e vai de mama lui. Cînd era fecior la tata nici curent electric nu avea.Un sărăntoc periculos !!!!

    Răspunde

Scrie un comentariu

STIRI LIVE