Inginerul Viorel Ciubuc a cerut Ambasadei Rusiei susținere în problema abuzurilor justiției din România

Inginerul focșănean Viorel Ciubuc a cerut Ambasadei Federației Ruse la București să-i faciliteze contactarea unei case de avocatură de la Moscova pentru ”reprezentare în fața abuzurilor justiției din România”, după cum a precizat. ”Am decis să fac acest lucru în semn de protest față de modul în care instituțiile și justiția din România se comportă față de un om care, prin sacrificiul său, sacrificiu care putea fi fatal, a salvat apa orașului Focșani înainte de 1989. M-am opus atunci unor tovarăși comuniști și asta putea să mă coste viața”, a declarat Viorel Ciubuc. Acesta încearcă de mai mulți ani să obțină drepturile de care a fost privat de regimul comunist care l-a transformat în muncitor necalificat din postura de director al Oficiului de Gospodărire a Apelor.

Nu înțeleg de ce justiția din România și cei de la instituțiile abilitate în ceea ce privește drepturile conform Codului Muncii și DL 118/1990 nu vor să respecte legea! Scrie clar în lege că diferențele de salariu după o concediere abuzivă trebuie achitate celor păgubiți. Până la urmă tot vor face ceea ce scrie în lege. Dar se pare că vor să facă asta doar după un scandal și după ce se vor face de râs în fața tuturor”, a mai adăugat inginerul Viorel Ciubuc.

În acest context, Viorel Ciubuc se numără printre cei mai mari luptători de după 1970 împotriva acelor comuniști cu putere de decizie din Vrancea care au comis abuzuri împotriva sa dar și împotriva altor oponenți ai sistemului.

Pe de altă parte, inginerul Viorel Ciubuc este cel mai longeviv arbitru român de fotbal în sală care activează în SUA, având la activ peste 40.000 de partide la care a oficiat. El ar putea intra lejer în Cartea Recordurilor, fiind arbitrul cu cele mai multe ore de arbitraj din lume, după mai bine de 30 de ani de arbitraj! (Leo Munteanu)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

STIRI LIVE