INFOPOL Vrancea: Noaptea trecută, 3 focşăneni au furat 7 acumulatori de la 7 maşini Dacia în zona Tănăsescu – Emil Racoviţă

La data de 7 februarie a.c., ora 08.00, poliţiştii focşăneni au fost sesizaţi despre faptul că în cursul nopţii, prin folosirea de chei potrivite şi forţarea capotei, peroane necunoscute au sustras un număr de 7 acumulatori auto de la 7 autoturisme marca Dacia, care se aflau parcate pe strazile Gh. Asachi, Tănăsescu, Emil Racoviţă şi Războieni.

În urma cercetărilor efectuate cu operativitate de poliţişti au fost depistaţi N. Nicu Giani, de 20 ani, M. Marius, de 19 ani şi C. Toma Nicuşor de 23 ani, toţi din municipiul Focşani, în timp ce încercau să comercializeze acumulatorii auto la un centru de colectare a deşeurilor.

Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate şi a fost predat persoanelor vătămate, iar cercetările sunt continuate cu suspecţii în stare de libertate în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.

La data de 7 februarie a.c., ora 08.50, poliţiştii adjudeni au fost sesizaţi de A. Ion, din Adjudu Vechi, despre faptul că în noaptea de 06/07.02.2013, persoane necunoscute i-au sustras dintr-o leasă aflată în curtea locuinţei, cantitatea de 150 kg porumb boabe.

În urma cercetărilor efectuate poliţiştii l-au depistat pe O. Nelu, de 26 ani, din municipiul Adjud, iar la domiciliul acestuia a fost găsită cantitatea de porumb sustrasă, care a fost predată persoanei vătămate.

Deoarece suspectul mai este cercetat pentru săvârşirea mai multor infracţiuni, respectiv lovire şi alte acte de violenţă, ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea ordinii şi liniştii public, portul fără drept de armă albă în loc public, precum şi 3 infracţiuni de furt calificat, a fost luată măsura reţinerii preventive pentru 24 ore, urmând ca în cursul zilei de astazi să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Evenimente rutiere

La data de 7 februarie a.c., ora 10.40, poliţiştii au depistat-o A. Manuela, de 50 ani, din municipiul Adjud, în timp ce conducea pe DN2 – E85, în localitate Haret, autoturismul marca VW având autorizaţia de circulaţie provizorie expirată din data de 05.02.2013. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar autoturismul a fost indisponibilizat.

Informaţii primite de la IPJ Vrancea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

STIRI LIVE