INFOPOL Vrancea: Muncitor accidentat în timp ce efectua lucrări pe Anghel Saligny

Accident de muncă

La data de 6 noiembrie a.c., ora 10.15 poliţiştii focşăneni au fost sesizaţi despre faptul că pe str. Anghel Saligny din localitate, în timp ce lucra la un şant, un muncitor a fost prins de o surpare a malului de pământ.

În urma cercetărilor efectuate a rezultat faptul că T. Ionel, de 39 ani, din comuna Piscu, judeţul Galaţi, se afla în şanţul săpat pentru introducerea conductelor de canalizare şi în timp ce încerca să dirijeze manual un panou de sprijinire, a fost surprins de surparea unuia din pereţii neasiguraţi ai şanţului, fiind îngropat de pământ până la brâu.

Bărbatul a refuzat internarea, în cauză a fost întocmit dosar penal în care se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă

Evenimente rutiere

La data de 6 noiembrie a.c., orele 22..00, în comuna Fitionesti, sat Ghimicesti, poliţiştii l-au depistat pe B. Costica, de 34 ani, din comuna Movilita, în timp ce conducea un autoturism şi deoarece prezenta halenă alcoolică a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatului i-a fost întocmit dosar penal.

RADARE 08.11.2012

Obrejiţa- Urechesti; Urechesti- Popeşti; Călimăneşti- Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa- Bizigheşti; Focşani- Goleşti; Obrejiţa- Dumbrăveni; Popeşti- Dumbrăveni; Pufeşti- Călimăneşti; Haret- Domneşti; Focşani; Panciu; Adjud; Odobeşti.

Comunicat primit de la IPJ Vrancea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

STIRI LIVE