INFOPOL: Evenimentele din ultimele 48 de ore

IPJ Vrancea politie sediu

La data de 18 septembrie a.c., ora 13.40, pe DN2 E85, în afara localităţii Obrejiţa, un bărbat de 36 ani, din Sf. Gheorghe, în timp ce conducea o autoutilitara nu a păstrat o distanţă de siguranţă faţă de un autoturism, intrând în coliziune cu acesta. In urma impactului, o pasagera de 59 ani din autoturism a fost rănită.

La data de 18 septembrie a.c., ora 22.10, în afara localităţii Focşani, un tânăr, de 24 ani, din comuna Bîrseşti, în timp ce conducea un autoturism nu s-a asigurat la efectuarea virajului la stânga şi a intrat în coliziune cu alt autoturism, rănindu-se uşor.

La data de 19 septembrie a.c., ora 04.30, poliţiştii din Ţifeşti, pe DJ 205 E au depistat un tânăr, de 25 ani, din comuna Vidra, în timp ce conducea o autoutilitara care transporta cantitatea de 2,00 mc lemn foc esenţă fag, fără a avea aviz de însoţire. Conducatorul auto a fost sancţionat contravenţional şi s-a dispus confiscarea materialului lemnos.

Deces cercetat de poliţişti

La data de 17 septembrie a.c., ora 09.05, poliţiştii focşăneni au fost sesizaţi de o femeie, din localitate, administrator al unei societăţi din localitate, despre faptul că la demisolul societății a găsit decedat un bărbat, de 68 ani, din municipiul Focşani, angajat al unității. Cadavrul nu prezenta urme vizibile de violenţa şi a fost transportat în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

Furturi cercetate de poliţişti

La data de 16 septembrie a.c., ora 12.30, poliţiştii din Cîmpineanca au fost sesizaţi cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi sustras din extravilanul comunei Cîmpineanca, șase stupi de albine, în perioada 10-14 septembrie a.c.

La data de 17 septembrie a.c., ora 06.00, cu ocazia unei percheziţii domiciliare efectuate la locuința unui bărbat, din orașul Odobești, au fost identificaţi şi ridicaţi 6 stupi de albine, bunurile fiind uterior predate persoanelor vătămate.

Poliţiştii au găsit de asemenea şi o armă neletală cu diabolouri, calibrul 4,5 mm, fără documente legale de provenienţă și deținere. Arma a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.

La data de 17 septembrie a.c., ora 10.45, poliţiştii din Vrîncioaia s-au sesizat cu privire la faptul că un bărbat, de 47 ani, din comuna Vrîncioaia, prin folosirea unei instalaţii clandestine, s-a branşat ilegal şi a sustras energie electrică în perioada iulie 2014-17 septembrie a.c. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.

Tăiere ilegală de arbori

La data de 17 septembrie a.c., ora 10.30, poliţiştii din Vrîncioaia s-au sesizat cu privire la faptul că un bărbat de 64 ani, din comuna Vrîncioaia, a tăiat ilegal 6 arbori de diferite esenţe şi dimensiuni, din proprietatea personală situată în extravilanul localităţii, materialul lemnos rezultat fiind transportat la locuinţa sa. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

STIRI LIVE