INFOPOL: Evenimentele din ultimele 24 de ore

 

La data de 8 septembrie a.c., ora 22.10, pe DC 106 în comuna Nereju, a fost depistat un tânăr de 24 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism care avea autorizația de circulație provizorie expirată și având o concentrație de 0,32 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 9 septembrie a.c, ora 16.08, pe str. Grivița, din orașul Panciu, un bărbat de 30 ani, din municipiul Constanța, în timp ce conducea un motociclu din direcția Tișița – Panciu, când a ajuns în zona km 10, într-o curbă semnalizata corespunzător, din cauza vitezei a pătruns pe sensul opus, intrând în coliziune cu o autoutilitara condusă regulamentar din sens opus. În urma impactului conducătorul motociclului a fost rănit grav.
Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

La data de 9 septembrie a.c., orele 21.48, pe DN 2L, în comuna Câmpuri, un bărbat de 43 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism într-o curbă semnalizata corespunzător, din cauza neadaptării vitezei a derapat, a părăsit partea carosabila și a intrat în coliziune cu un indicator rutier, apoi s-a oprit într-un gard, rănindu-se ușor.
Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

Radare:

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa-Bizighești;
Golești- Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni-Urechești; Sl.Bradului-Obrejiţa; Urecheşti-Popeşti; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23 : Răstoaca; Vulturu

Scrie un comentariu

STIRI LIVE