GAL Ţinutul Viei şi Vinului Vrancea. Comunicat de presă. MĂSURA 4.112 – INSTALAREA TINERILOR FERMIERI

GAL Tinutul Viei si Vinului

GRUPUL DE ACȚIUNE LOCALĂ ȚINUTUL VIEI ȘI VINULUI VRANCEA
COMUNICAT DE PRESĂ
MĂSURA 4.112 – INSTALAREA TINERILOR FERMIERI

Grupul de Acțiune Locală Tinutul Viei si Vinului Vrancea anunță lansarea, în perioada 30 decembrie 2014 – 12 ianuarie 2015, a Sesiunii de cereri de proiecte nr.2/2014 pentru Masura 41.112 – “ INSTALAREA TINERILOR FERMIERI“, conform prioritătilor descrise în Strategia de Dezvoltare Locală a GAL Tinutul Viei si Vinului Vrancea.

Data publicării: 30 decembrie 2014

Numărul de referinţă al sesiunii cererii de proiecte: M 41.112/2/2014

Data lansării apelului de selectie: 30 decembrie 2014

Data limită de depunere a proiectelor: Sesiunea este deschisă în perioada 30 decembrie 2014 – 12 ianuarie 2015. Data limită de depunere a proiectelor este 12 ianuarie 2015, ora 12.00.

Locul si intervalul orar in care se pot depune proiectele: Depunerea proiectelor se va face la sediul GAL Tinutul Viei si Vinului Vrancea din Cimpineanca, zilnic de luni pâna vineri, intre orele 10.00-15.00.

Fondurile disponibile: Fondurile totale disponibile in aceasta sesiune sunt în valoare de 40.000 Euro. Suma maxima finantabila care poate fi acordata pentru finantarea unui proiect este de 40.000 Euro.

Documente necesare: Proiectele se vor întocmi si vor contine toate documentele justificative în conformitate cu cerințele Ghidului Solicitantului pentru Măsura 112, in vigoare la data lansarii prezentei sesiuni, si ale Fisei Masurii din PNDR, disponibile în format electronic pe site-ul www.apdrp.ro

Cerinte de conformitate si eligibilitate: Proiectul trebuie să fie implementat in teritoriul GAL Tinutul Viei si Vinului Vrancea și să se încadreze în prioritățile Strategiei de Dezvoltare Locală, publicata pe site-ul www.tinutulvieisivinului.ro . Solicitantul finanțării trebuie să îndeplinească cerinţele de conformitate şi eligibilitate menţionate în cadrul Ghidului Solicitantului aferent Măsurii 112 din PNDR (www.apdrp.ro) si cele din Fisa Masurii.

Modalitatea de desfasurare a selectiei: Proiectul se depune la GAL Tinutul Viei si Vinului Vrancea, care verifică conformitatea şi eligibilitatea acestuia. În urma finalizarii evaluării proiectelor eligibile, GAL va întocmi şi aproba Raportul de evaluare.

Selecţia proiectelor se face pe baza criteriilor de selecţie stabilite de GAL prin Strategia de Dezvoltare Locală ( www.tinutulvieisivinului.ro ), de comitetul de selecție alcătuit din reprezentanți ai sectorului privat (majoritari) și public. Punctajul proiectelor va întruni un număr total maxim de 100 de puncte.

Nr. crt.- Criterii de selectie- Punctaj

1. Detine o ferma de semi-subzistenta 25

2. Detine o exploatatie agricola intr-o zona defavorizata 5

3. Are in proprietate exploatatia agricola 20

4. Face parte dintr-o forma asociativa, recunoscuta conform legislatiei in vigoare 25

5. Acceseaza o masura de agromediu 25

TOTAL 100

Anuntarea rezultatelor: Beneficiarii care au depus proiecte la Secretariatul GAL vor fi notificați cu privire la rezultatul evaluării, prin fax/e-mail sau in scris. Raportul de selectie se va publica pe pagina web a GAL Tinutul Viei si Vinului Vrancea.

Eventualele contestaţii se vor depune în termen de 5 zile lucrătoare de la primirea notificării si/sau 5 zile lucrătoare de la afişarea pe site a raportului de evaluare.

Date de contact si informatii: Informatii detaliate cu privire la accesarea Masurii 41.112 pot fi obținute la sediul GAL din Cimpineanca, zilnic între orele 10.00-15.00, de pe pagina de internet www.tinutulvieisivinului.ro , precum și la telefon 0722/216.086

Președinte al Asociației Grupul de Acțiune Locală (GAL)
Ținutul Viei și Vinului Vrancea
MANUEL – BOGDAN COCUZ

GAL Tinutul Viei si Vinului logo footer

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

STIRI LIVE