FOTO-DOCUMENT: O ”plasă” (de iluminat) de 3,5 miliarde de lei vechi. Fostul primar Bacinschi, inculpat de DNA pentru prejudicii aduse bugetului.

Procurorii DNA au anunțat ieri că ”inculpatul Bacinschi Decebal-Gabriel, în calitate de primar al municipiului Focșani, cu intenție, a atribuit în mod direct, către o firmă „agreată”, un contract privind obiectivul „Instalații de iluminat ornamental în Piața Unirii – Municipiul Focșani” și ulterior a achitat contravaloarea lucrărilor, deși știa că prețul acestora este supraevaluat. În ambele cazuri, edilul a acționat contrar dispozițiilor legale, rezultatul acestor acțiuni fiind prejudicierea bugetului local cu suma de 356.642 lei, concomitent cu obținerea unui folos necuvenit în cuantum de 246.121 de către societatea respectivă. De menționat este faptul că, la data încheierii contractului (decembrie 2013), instalarea ornamentelor de sărbători era deja finalizată”.

Plasa de lumini din Piața Unirii, pe care o puteți vedea mai jos, din cadrul contractului ”Instalații de iluminat ornamental în Piața Unirii”, a dus la un prejudiciu de 3,5 miliarde de lei vechi în contul bugetului local, conform procurorilor DNA.

FOTO: www.adevarul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

STIRI LIVE