FOTO: Ce a făcut primarul PSD Misăilă când orașul era sub nămeți? A plecat într-o minivacanță!

Primarul municipiului Focșani, Cristi Misăilă, este arătat cu degetul de către consilierii liberali pe motiv că în oraș nu s-a făcut o deszăpezire corespunzătoare în perioada 6 – 8 ianuarie, perioadă în care Misăilă a și fost plecat într-o minivacanță.

Comunicatul integral de la PNL:

”Municipiul Focșani nu a fost curățat de zăpadă în mod corespunzător, zilele trecute, după primele ninsori din această iarnă. Deși a pozat în primarul grijuliu, trimițând presei un comunicat ”de lucru”, Cristi Misăilă a fost plecat din localitate într-o minivacanță, în perioada 6 – 8 ianuarie, adică exact în intervalul de timp în care echipele de intervenție lucrau în Focșani la deszăpezire.

Pe zeci de străzi din Focșani nu s-a intervenit deloc sau aproape deloc, astfel că șoferii și pietonii au avut de suferit. Imaginile postate de focșăneni pe rețelele de socializare sunt elocvente în acest sens.

În consecință, consilierii locali ai Partidului Național Liberal Filiala Vrancea îi solicită primarului Misăilă să se ocupe în mod serios de următoarele etape de deszăpezire și să coordoneze concret acțiunile din urbea de pe Milcov, fără a-și mai programa plecări din Focșani în scop turistic.

Primarul PSD al municipiului Focșani are obligația să ia măsuri pentru deszăpezirea tuturor străzilor din oraș, nu doar a străzilor principale, iar dacă nu este capabil să facă acest lucru să anunțe public motivele pentru care nu se poate ocupa de problemele specifice iernii.

Departament Comunicare PNL Focșani, 11 ianuarie 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

STIRI LIVE