Focsani Blues Festival, in plina desfasurare

Focsani Blues Festival programIeri s-a dat startul primei ediții a Festivalului International de Blues – FOCȘANI BLUES FESTIVAL – eveniment ce promite o experiență memorabilă pentru toți participanții săi. După succesul avut în ediția pilot din anul precedent, FOCȘANI BLUES FESTIVAL își propune să dea naștere unei noi legende în orașul de pe Milcov, pregătind multe surprize pentru toți iubitorii de blues.

Festivalul a început ieri, cu un workshop de chitară cu AG
WEINBERGER, la Ateneul Popular „Maior Gheorghe Pastia”. De asemenea, AG WEIBERGER a încheiat și prima zi de festival, în Piața Unirii, unde publicul a fost prezent in numar foarte mare.

A doua și a treia zi vor aduce pe scenele festivalului reprezentații ale unor artiști de seamă în lumea muzicii blues, atât români cât
și străini, printre care: BERTI BARBERA, NIGHTLOSERS, SHAKURA S’AIDA, PHILIPP FANKHAUSER, CANAF, DEITRA FARR & RAPHAEL WRESSNIG’S SOUL GIFT, HENRIK
FREISCHLADER TRIO, VALI ‘SIRBLUES’ RACILA SI RAUL KUSAK, dar și o serie de tineri muzicieni focșăneni.

Mai multe detalii despre program, locație și artiști sunt
puse la dispoziție pe site-ul festivalului, http://www.focsanibluesfestival.ro/

Evenimentul este organizat de Asociația ESTICA, cu sprijinul autorităților locale, și asigură INTRAREA LIBERĂ pe toata durata festivalului.

Asociația ESTICA,
Președinte Bernard CHEERE

Vicepreședinte
Andreea PANCU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

STIRI LIVE