Focșăneanul Cristian Botan, consilierul premierului Ponta

Focsaneanul Cristian Botan, un tânăr doctorand de 25 ani, a intrat in echipa premierului Victor Ponta. Focsaneanul este absolvent al Şcolii Nationale de Studii Politice si Administrative si ocupa in prezent functia de consilier pentru transparentă în administratia publică.

Potrivit afirmatiilor sale la începutul lunii octombrie i-a transmis primului-ministru o scrisoare deschisă prin care a căutat să atraga atenția asupra unor probleme larg cunoscute în societatea românească în ceea ce privește recrutarea și promovarea în funcțiile publice.

Printr-o conjunctură fericită, scrisoarea a ajuns în mâinile primului-ministru care și-a manifestat dorința de a încerca împreună să găseasca o soluție cât mai viabilă în sensul în care, în administrația publică centrala și locală din România, sa fie recrutate persoane competente și persoane care nu ajung în funcțiile lor, în funcție de gradele de rudenie sau afacerile anterioare.Ulterior premierul a decis ca tanarul focsanean sa ii fie consilier. (Radio DADA)

Scrie un comentariu

STIRI LIVE