Elevul focșănean Nicolae Săcrieru a obținut locul I la Sesiunea de comunicări științifice la Istorie – faza județeană

Nicolae Săcrieru, elevul focșănean care a obținut locul I anul trecut la faza națională a Olimpiadei de Istorie de la Brăila, a reușit o nouă calificare la națională. În aceste zile, Nicolae a obținut locul I la Sesiunea de comunicări științifice la Istorie – faza județeană și va merge la faza națională cu o comunicare extrem de interesantă, sperând să repete ”figura” de anul trecut.

Nicolae a câștigat locul I la faza județeană cu o comunicare intitulată „Diplomația românească în apărarea obiectivelor naționale. Anul 1917”

Nicolae Săcrieru este fiul profesorului de Geografie Răzvan Săcrieru și al avocatei Ana Corina Săcrieru, fiind îndrumat de profesoara Nicoleta Căinap (foto), el fiind elevul Colegiului Național Unirea (profesor Daniela Mălinoiu). ”Ne bucurăm pentru Nicolae și pentru ceilalți elevi vrânceni calificați la faza națională, indiferent de materie. Îi felicităm și le urăm succes la națională”, a precizat profesorul Cătălin Mocanu, inspector școlar pentru istorie și socio-umane la ISJ Vrancea. (Corina B.)

Scrie un comentariu

STIRI LIVE