Elevii Școlii „Ștefan cel Mare“ din Focșani participă la concursul național interșcolar „Nicolaus Copernic“

20150429_110149Elevii Școlii „Ștefan cel Mare“ Focșani vor participa la concursul național interșcolar „Nicolaus Copernic“, alături de alte 115 școli din întreaga țară. În cadrul concursului „Nicolaus Copernic“ elevii participanți au realizat expoziția ”Călătorie în timp și în spațiu” care este amplasată în holul de la intrarea în școală.

Această expoziție este o primă activitate pe care o desfășoară elevii acestei școli sub îndrumarea cadrelor didactice Grațiela Soare, Lucian Neagu şi Valerica Oancea. „Regulamentul concursului impune fiecărei echipe din școlile participante să realizeze o mini-expoziție amplasată într-o zonă circulată a școlii, prin care să ilustreze de o manieră coerentă și corectă din punct de vedere științific evoluția Universului“, a precizat profesoara Grațiela Soare.

În cadrul acestei competiții elevii Școlii Ștefan cel Mare vor participa la o sesiune de comunicări științifice, iar copiii de grădiniță de la grupa mare au pregătit o scenetă legată de tema concursului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

STIRI LIVE