DRAMĂ la Clubul Colectiv din Bucureşti. 27 de morţi şi 184 de răniţi (146 spitalizaţi) este bilanţul actualizat după incendiul de aseară. Un focşănean a scăpat cu viaţă după ce a fugit la timp din club, iar un altul este în stare gravă.

Facebook Colectiv poza

UPDATE: Unul dintre tinerii răniţi este din Focşani şi se numeşte Ionuţ Popescu, fiul fostului director al ENET, Valter Popescu. Prietena lui Ionuţ Popescu a murit în incendiul produs aseară. 

FOTO: Facebook. 27 de morţi şi 184 de răniţi dintre care 146 spitalizaţi, acesta este ultimul bilanţ oficial al incendiului izbucnit vineri seară, în Club Colectiv din centrul Capitalei, unde avea loc un concert al trupei Goodbye to Gravity, scriu jurnaliştii de la Gândul.info.

Printre tinerii aflaţi în zona clubului s-a numărat şi un focşănean: Marius Avram. Formaţia care susţinuse un concert lansase un album nou pe care se regăsea şi melodia: „Ziua în care vom muri…

Cei aproape 500 de tineri din club urmau să participe, după concert, la o petrecere Halloween în club, locaţie care nu avea avizul de funcţionare de la IGSU. Din acest motiv, organizatorii firmei în cauză ar putea face ani grei de închisoare.

Din cei 27 de morţi, 17 sunt neindentificaţi, iar din cei 146 de internaţi 5 sunt neidentificaţi, a anunţat Raed Arafat, care a precizat de la primirea apelulului la 112 şi până s-a ajuns la faţa locului a durat 11 minute. Guvernul a decretat trei zile de doliu naţional.

Cu aproape o oră înainte de miezul nopţii clubul a fost cuprins de flăcări din cauza unui foc de artificii. Tavanul a luat foc şi pereţii antifonaţi cu burete. Practic oamenii au început să ardă de vii. 27 dintre ei nu au avut nicio şansă.

O parte din informaţii au fost preluate de pe Gândul.info. 

Scrie un comentariu

STIRI LIVE