Directorul Căminului pentru persoane vârstnice din Mărăşeşti, Daniel Drăgan, a fost concediat din nou. „Primarul Chitic a înfiinţat o comisie în mod nelegal”.

Daniel Dragan Marasesti

Valerica ChiticDaniel Drăgan (foto stânga), director al Căminului pentru persoane vârstnice, a fost concediat din nou din funcţia deţinută, motiv pentru a trimite o scrisoare publică în care-şi spune punctul de vedere:

„În urma ultimei dispute pe tema angajarii de personal in cadrul Caminului pentru persoane varstnice „O noua sansa Marasesti”, in care am luat hotararea de a respecta Legea 53 privind Codul Muncii si nu adresa primarului prin care ma instiga la nerespectarea legii, primarul Valerică Chitic (foto dreapta) a infiintat o comisie fara sa tina cont de nici o prevedere legala care legifereaza infiintarea comisiilor paritale si de cercetare in cadrul administratiei publice locale in speta HG 1344/2007.

Am tot respectul pentru oamenii aceia din comisie, dar nu aveau expertiza si competenta de a ma cerceta, însă au dat curs abuzurilor si amenintarilor primarului. Comisia respectiva, care ma duce cu gandul la tribunalele muncitoresti din anii de glorie ai comunismului 1950-1960 prin care au fost judecati si condamnati mari oameni de stat, a decis ca faptul ca am gresit respectand legea si nu vointa celui care se crede ,,imparat” de Marasesti, astfel că începand cu data de 01.08.2013 mi s-a desfacut contractul de munca de catre primar pentru a doua oara in acest an. Din fericire faptul ca traiesc in democratie ma face sa fiu optimist si sa nu ma sperii de rabufnirile unui primar incompetent.

Nu sunt deloc uimit de aceste fapte deoarece in primul an de mandat, primarul orasului Marasesti, Chitic Valerica Dorel, a demonstrat cetatenilor cine este de fapt. Un tip care a uitat din prima zi de mandat de promisiunile electorale: spital, locuri de munca, investitii. Consider ca aceste abuzuri trebuie sa inceteze si pentru prima data de la inceputul acestor conflicte voi face plangare penala pentru abuz in serviciu impotriva lui Chitic.

Totodată, voi ataca in instanta aceasta dispozitie asa cum am facut-o si la inceputul anului. Sunt ingrijorat de faptul ca aceste dispozitii trec foarte usor de Institutia Prefectului care, din pacate, exista doar in spatiul virtual.

În continuare, pana la decizia instanţei, dar si dupa aceea, voi continua proiectul inceput cu DistriGaz, acela de a demara bransarea la reteaua de gaze a tuturor locuitorilor din orasul Marasesti. Asta în condiţiile în care la 15 ani de la introducerea primei conducte de gaz, de aceasta facilitate beneficiaza doar 20% din populatia orasului.

Un alt proiect important la care voi participa este implementarea primului proiect castigat de un ONG din orasul Marasesti pe fonduri europene, in perioada august – decembrie 2013, lucru la care ar trebui sa se gandeasca si primarul de Marasesti”. (Drăgan Daniel)

În replică, primarul Valerică Chitic a declarat că i-a desfăcut contractul de muncă lui Daniel Drăgan pentru că acesta a luat o serie de decizii fără a anunţa Consiliul Local şi, în plus, i-a făcut plângere penală şi pentru abuz în serviciu.

8 Responses to Directorul Căminului pentru persoane vârstnice din Mărăşeşti, Daniel Drăgan, a fost concediat din nou. „Primarul Chitic a înfiinţat o comisie în mod nelegal”.

  1. constantinescu daniela 02/08/2013 at 04:44

    DE CAND E LUMEA SI PAMANTUL OAMENII CORECTI SUNT INLATURATI , AU ACCES EXCROCII , FRIPTURICII , SAU POATE CRED CA V-ATI IMBOGATIT DE PE URMA ACESTUI AZIL , NU DISPERATI MAI DESCHIDETI UN PROCES SI-L VE-TI CASTIGA SUCCESE , SANATATE , BINECUVANTARE

    Răspunde
  2. chioveanu 02/08/2013 at 08:44

    Sa moara si capra vecinului,de ce sa fii mai apreciat decit mine,?

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

STIRI LIVE