Deputatul de Vrancea Ciprian Nica îi trimite pe americani ”la ei acasă”: „Lasă-i în pace pe americani, să-şi vadă de corupţii lor!”

Ciprian NicaVicepreşedintele Comisiei juridice din Camera deputaților, pesedistul Ciprian Nica, îi trimite pe americani la plimbare, conform Gândul.info și le recomandă să-și vadă de corupții lor.

America e America, România e România, e un stat independent, suveran. Lasă-i în pace şi pe americani, să-şi vadă de corupţii lor! Semnalele negative vor continua atât timp cât mai avem de suportat pentru că justiţia trebuie să-şi facă treaba, dar aşa cum trebuie şi cum sunt scrise legile. Acuma ce, nu mai avem dreptul nici să votăm? Chiar trebuie să ne dea ei lecţii de cum să votăm? Este părerea lor, care nu e formată pe realitate, nu au stat de vorbă cu cine trebuie. La Zgonea s-au dus cu lecţia învăţată. Dacă ei se documentează doar dintr-o parte şi se pronunţă aşa, mă îndoiesc de opinia lor”, a reacţionat deputatul PSD, contactat de Gândul.

De altfel, nu este prima dată când Nica şi-a exprimat dezacordul privind punctele de vedere ale SUA referitoare la corupţia din România şi afirmaţiile făcute la adresa statului de drept. Mai mult, Ciprian Nica a respins definitiv ideea ca legea fundamentală să fie modificată în sensul eliminării alineatului 2.

Nu trebuie să se modifice nicio Constituţie, e foarte bună aşa cum e acum. Nu este niciun zid, vii cu probe concludente şi noi votăm pentru. S-a întins prea mult coarda cu arestările preventive, au început să ceară fără nimic la bază, că aşa vor. Dacă s-a votat împotriva arestării preventive, nu înseamnă că s-a votat pentru împiedicarea desfăşurării anchetei”, se apără pesedistul.

Articolul integral pe www.Gandul.info.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

STIRI LIVE