Daniel Drăgan a fost ales preşedinte al PDL Mărăşeşti. „În ultimii 10 ani, PDL Mărăşeşti a fost decimată sistematic de anumite persoane din interiorul partidului”

Costica Neata si Daniel Dragan

Astăzi, la Mărăşeşti, a avut loc şedinţa extraordinară a reprezentantilor din O.SV.-urile PDL Mărăşeşti, pentru alegerile interne. Doi candidati s-au înscris pentru functia de presedinte al organizatiei, iar din cei 34 de delegati, 24 au votat pentru juristul de 41 de ani Daniel Drăgan (foto dreapta).

Acesta a declarat ca doreste unitatea organizatiei PDL Marasesti: „În ultimii 10 ani, organizaţia a fost decimata sistematic de anumite persoane din interiorul partidului cu interese doar de ordin personal. Până acum s-a dorit mentinerea acestei organizatii la un nivel minim de catre actualul primar care si-ar dori sa candideze singur„.

Drăgan a mai spus ca a intrat in competitia interna pentru desemnarea candidatului la primaria orasului Marasesti din partea P.D.L.. La sedinţa de azi, a participat si actualul presedinte interimar al B.P.J. Vrancea, Costica Neata (foto stânga) care a subliniat faptul ca organizatia Marasesti trebuie sa atraga tineri care sa militeze pentru idealurile politice ale P.D.L.

4 Responses to Daniel Drăgan a fost ales preşedinte al PDL Mărăşeşti. „În ultimii 10 ani, PDL Mărăşeşti a fost decimată sistematic de anumite persoane din interiorul partidului”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

STIRI LIVE