Cristi IRIMIA, consilier județean PNL: ”Ordinele lui Oprișan, ignorate de unii consilieri județeni din grupul PSD”

Cristi IRIMIA

Cristi IRIMIA, consilier județean

Ordinele lui Oprișan au fost ignorate de unii consilieri județeni din grupul PSD, la ultima ședință de CJ, cea din 20 septembrie. Astfel, social-democrații Vasile Melinte și Rodica Boboc nu au fost votați de toți colegii din grup, pentru a intra în Autoritatea Teritorială de Ordine Publică (ATOP).

La ședința ordinară de marți, Oprișan a supus la vot propunerile grupurilor PSD, respectiv PNL, pentru cele 6 locuri disponibile consilierilor județeni în ATOP.

Propunerile din partea PSD au fost Dragoș Bârlădeanu, Adrian Badiu, Rodica Boboc, Constantin Guguianu, Nicușor Halici și Vasile Melinte. Deși grupul PSD numără în CJ Vrancea 20 de consilieri, Rodica Boboc și Vasile Melinte au primit doar 19 voturi pentru și, implicit, 14 împotrivă (dintre care 13 de la grupul PNL).

Care sunt cei doi consilieri din grupul PSD care nu i-au votat pe Boboc, respectiv Melinte? Nu se știe, pentru că votul a fost secret, însă se pare că Oprișan a pornit deja o anchetă pentru a vedea cine nu a ascultat ordinele de partid date.

Este pentru prima dată în ultimii 15 ani, după informațiile noastre, când grupul PSD din CJ Vrancea nu votează 100% cum îi cere Oprișan.

(Cristi IRIMIA, consilier județean PNL Vrancea)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

STIRI LIVE