Cristi Irimia, consilier județean PNL: ”O bună parte din Piața Unirii a fost închisă pentru karturi, în detrimentul promenadei. Sunteți de acord cu decizia Primăriei Focșani?”

Primăria Focșani a anunțat printr-un comunicat de presă că a delimitat o zonă din Piața Unirii pentru a o rezerva celor care închiriază karturi pentru a face plimbări de agrement. Decizia a venit după ce duminică seara, un copil care se plimba cu un kart a lovit o femeie ce a fost dusă ulterior la spital. Cristi Irimia consilier VMSunteți de acord ca o bună parte din Piața Unirii să nu mai fie accesibilă publicului larg, având în vedere decizia Primăriei? Aveți o altă idee pe care să o propuneți municipalității? (Cristi Irimia, consilier județean PNL)

 

Iată comunicatul de presă al municipalității:

kart focsani piata unirii

 • Față de evenimentele care au avut loc duminică seara în Piața Unirii, considerăm ca este în interesul opiniei publice să facem următoarele precizări:
  1. Încă din luna mai 2016 în Piața Unirii din Municipiul Focșani își desfășoară activitatea mai multe firme care închiriază karturi cu pedale pentru copii în scopul plimbărilor de agrement.
  2. Tocmai pentru a evita producerea unor astfel de evenimente regretabile, Primarul Municipiului Focșani, Cristi Misăilă, a interzis încă din data de 19 iulie karturile cu motor și a limitat numărul karturilor cu pedale la 20. Decizia a avut în vedere faptul că Piața Unirii este destinată promenadei fiind cât se poate de aglomerata în aceasta perioadă.
  3. Pentru evitarea oricăror viitoare incidente, începând cu data de 16.08.2016, s-a luat decizia delimitării spațiului destinat plimbării cu karturile, acesta fiind semnalizat corespunzător.

3 Responses to Cristi Irimia, consilier județean PNL: ”O bună parte din Piața Unirii a fost închisă pentru karturi, în detrimentul promenadei. Sunteți de acord cu decizia Primăriei Focșani?”

 1. Catalin Ccg 17/08/2016 at 15:20

  nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

  Răspunde
 2. Catalin Ccg 17/08/2016 at 15:36

  In primul Rand E semnalizat foarte Dezastros ca Aspect. Si totusi pista pentru carturi, dar ce sunt motorizate? Nu facem si pentru Bicilete, auto.. etc. ? Mai bine ar putea cei de la primarie sa schimbe becurile arse de pe bulevardulbucuresti la iesirea din oras spre Golesti mai ales ca e o trecere de pietoni neiluminata corespunzator si in caz de un accident sper ca primaria sa plateasca pentru nerespectarea legi, precum si becurile ”Chioare” din oras. Cica iluminat public…. Legea 230 din 7 iunie 2006 art. 6 dece nu se aplica? Va rog sa ii intrebati! Mersi!

  Răspunde
 3. Iulian Gheorghe 17/08/2016 at 23:50

  Inchideau bulevardul ca sa fie mai mult loc iar acum nu le mai ajung banii si vor sa mai castige ceva si cu kart-urile

  Răspunde

Scrie un comentariu

STIRI LIVE