Cristi Irimia: „Avem nevoie de teatru, de promovarea lui şi de proiecte în care elevii să fie implicaţi după terminarea STEV-ului”

Astăzi, în cadrul festivităţii de premiere a celor mai buni elevi actori vrânceni, la STEV 2012, am avut plăcerea să ofer două premii, din partea cotidianului Vrancea Media, unor persoane care, deşi nu au urcat pe scenă ca actori, şi-au pus amprenta pe succesul Liceului cu Program Sportiv.

Astfel, Vrancea Media a pus la dispoziţie premiile, juriul i-a desemnat pe câştigători (Ionelia Ilie şi George Năstase), iar mie mi-a rămas plăcerea să îi felicit personal şi să le înmânez un „grăunte” de recunoştinţă pentru activitatea lor.

În altă ordine de idei, elevii premiaţi la STEV trebuie implicaţi în proiecte pe care Teatrul Pastia şi Ateneul Popular să le deruleze, astfel încât „speranţele” de azi să devină valorile de mâine.

Felicitări tuturor concurenţilor de la STEV! Felicitări Ionelia Ilie! Felicitări George Năstase! 

PS: Gestul de azi nu e singular. În urmă cu câţiva ani am făcut lobby la conducerea Ziarului de Vrancea, să ofere un premiu la STEV, lucru care s-a şi întâmplat. Apoi, am repetat „acţiunea” pe când eram la Şansa şi Focus TV. Premiul oferit anul acesta va fi urmat de altele, la ediţiile următoare. Am fost şi rămân un susţinător al teatrului vrâncean, în toate formele sale.

Ionelia Ilie, premiată la STEV 2012

Scrie un comentariu

STIRI LIVE