COMUNICAT DE PRESĂ GAL Ținutul Viei și Vinului Vrancea: ”Eveniment de promovare a Măsurii M5/6B ”Îmbunătățirea infrastructurii de bază a serviciilor, conservarea și valorificarea patrimoniului local””

Asociația Grupul de Acțiune Locală (GAL) Ținutul Viei și Vinului Vrancea a organizat în data de 12 mai 2017, la Green Garden Resort din orașul Odobești, evenimentul de promovare a Măsurii M5/6B ” Îmbunătățirea infrastructurii de bază a serviciilor, conservarea și valorificarea patrimoniului local ”.

Echipa GAL a oferit participanților informații cu privire la Măsura M5/6B, măsură destinată să îmbunătățească și să extindă serviciile locale de bază destinate populației rurale, inclusiv a celor de agrement, culturale și a infrastructurii aferente, să îmbunătățească infrastructura la scară mică (inclusiv investițiile care ating domeniul energiei din surse regenerabile și al economisirii energiei) și investițiile de uz public.

În cadrul evenimentului au fost prezentate informațiile privind oportunitățile de finanțare oferite de Măsura M5/6B, sumele aplicabile și rata sprijinului , acțiunile eligibile, condițiile de eligibilitate și criteriile de selecție ale proiectelor.

La eveniment au participat primarii comunelor din teritoriul GAL Ținutul Viei și Vinului Vrancea, leaderi locali, angajați ai UAT-urilor precum și reprezentanții OJFIR Vrancea.

Asociația Grupul de Acțiune Locală (GAL) Ținutul Viei și Vinului Vrancea

Scrie un comentariu