Comunicat de Presă GAL Ținutul Viei și Vinului. Anunț privind prelungirea sesiunii de depunere a proiectelor 41.421 și 41.121

GAL Tinutul Viei si Vinului

GRUPUL DE ACȚIUNE LOCALĂ ȚINUTUL VIEI ȘI VINULUI VRANCEA

Anunț privind prelungirea sesiunii de depunere a proiectelor

Asociația Grupul de Acțiune Locală (GAL)Ținutul Viei și Vinului Vrancea anunță prelungirea sesiunii de proiecte, astfel: sesiunea de proiecte aferentă măsurilor

41.421 – ”Proiecte de cooperare ” – fonduri totale disponibile 10.000 Euro;

41.121 – ” Modernizarea exploatatiilor agricole” – fonduri totale disponibile 42.039 Euro;
care se desfășoară în perioada 10 septembrie – 30 noiembrie 2014, se prelungește până la data de 12 decembrie 2014.

Astfel, perioada de depunere aferentă sesiunii de cereri de proiecte pentru Măsura 41.421 și Măsura 41.121 este 10 septembrie – 12 decembrie 2014.

Depunerea cererilor se face la sediul GAL Ținutul Viei și Vinului Vrancea din comuna Cîmpineanca , județul Vrancea, în intervalul orar 10.00 – 15.00.

Data limită de depunere a proiectelor pentru Măsura 41.421 și Măsura 41.121 este 12 decembrie 2014, ora 12.

Solicitantul finanțării trebuie să îndeplinească cerințele de conformitate și eligibilitate menționate în Ghidul Solicitantului aferent Măsurii 41.421 și Măsurii 41.121 din PNDR care este publicat pe site-ul www.apdrp.ro precum și pe site-ul GAL Ținutul Viei și Vinului Vrancea, www.tinutulvieisivinului.ro .

Date de contact pentru informatii suplimentare:

Direct la sediul GAL Ținutul Viei și Vinului Vrancea,

Adresa e-mail : tinutulvieisivinului@gmail.com de pe pagina de internet www.tinutulvieisivinului.ro

la tel. 0722-216.086

Președinte al Asociației Grupul de Acțiune Locală (GAL) Ținutul Viei și Vinului Vrancea
MANUEL – BOGDAN COCUZ

GAL Tinutul Viei si Vinului logo footer